Ege Postası
Geri

Eyüp Sultan Akşamları'na Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı konuk oldu

Eyüp Belediyesi, Eyüp Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen konuklarına, birbirinden güzel programlar hazırladı. Eyüp Sultan Akşamları adı verilen etkinliklerde bu hasta sonu Serdar Tuncer’in yanı İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ve Dursun...
Eyüp Sultan Akşamları'na Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı konuk oldu
Haberler / Güncel
2 Eylül 2013 Pazartesi 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eyüp Belediyesi, Eyüp Sultan Hazretleri’ni ziyarete gelen konuklarına, birbirinden güzel programlar hazırladı. Eyüp Sultan Akşamları adı verilen etkinliklerde bu hasta sonu Serdar Tuncer’in yanı İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ve Dursun Ali Erzincanlı sevenleriyle buluştu.

Tuncer, Eyüp’e ziyarete gelenlere unutulmaz bir şiir dinletisi yaşattı. Yatsı namazından sonra etkinlik, Bezm-i Safa grubunun ilahileriyle son buldu. Ömer Döngeloğlu da dini sohbetiyle sevenleriyle buluşurken Erzincanlı ise şiirleriyle büyük ilgi gördü. Başkan İsmail Kavuncu, program sonrası Döngeloğlu ve Erzincanlı’ya teşekkür etti.

Eyüp Sultan Akşamları, her hafta cuma ve cumartesi akşamları Eyüp Sultan Hazreti’ni ziyarete gelen konuklarla buluşmaya devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası