Ege Postası
Geri

Eyüplüler İkbal Gürpınar’ın şiirleri ile coştu

Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, albümünde yer alan şiirleri Eyüplülere okudu. Gürpınar, şiirleri ve tavırları ile ilgi odağı oldu.Eyüp Belediyesi, Haliç Etkinlik Alanı’nda şölenlere, şiir dinletilerine yer veriyor. Belediye, bu çerçevede...
Eyüplüler İkbal Gürpınar’ın şiirleri ile coştu
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, albümünde yer alan şiirleri Eyüplülere okudu. Gürpınar, şiirleri ve tavırları ile ilgi odağı oldu.

Eyüp Belediyesi, Haliç Etkinlik Alanı’nda şölenlere, şiir dinletilerine yer veriyor. Belediye, bu çerçevede bu aralar şiirleri ile anılan sunucu İkbal Gürpınar’ı Eyüp’e getirdi. Gürpınar’ın albümünde bulunan şiirlerini okuduğu geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu da katıldı. Kadını erkeğinden, çocuğu gencinden rağbet gören gecede Gürpınar, şiirleri ile dinleyenlerden tam not aldı.

İsmail Kavuncu, sahnede Gürpınar’a çiçek takdim etti, teşekkürlerini sundu.
Kavuncu, ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile dernek stantlarını dolaştı. Eyüplülerle bir araya gelip sohbet etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası