Ege Postası
Geri

FEM, birincileri otomobille ödüllendirdi

FEM Dershaneleri, 2012 yılında üniversiteye giriş sınavlarında dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. YGS ve LYS birincilerine otomobil hediye edildi, diğer derecelere ise çeşitli oranlarda para ödülü verildi. FEM Dersahneleri, Fırat...
FEM, birincileri otomobille ödüllendirdi
Haberler / Güncel
24 Nisan 2013 Çarşamba 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FEM Dershaneleri, 2012 yılında üniversiteye giriş sınavlarında dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. YGS ve LYS birincilerine otomobil hediye edildi, diğer derecelere ise çeşitli oranlarda para ödülü verildi.

FEM Dersahneleri, Fırat Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir törenle 2012 yılı YGS ve LYS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. İlk adım sınavında dereceye giren öğrenciler de çeşitli ödüller aldı.

YGS ve LYS’de üçüncü olan öğrenciler 3 bin lira, ikinci olan öğrenciler 5 bin lira, birinciler ise otomobille ödüllendirildi. Birincilik ödülünü, Fatih Mehmet Adanır, Merve Özperk, Sümeyye Nur Satin ve Abdullah Coşkun aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası