Ege Postası
Geri

FETÖ operasyonu: 10 işadamı gözaltında

Kütahya'da Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 10 işadamı gözaltına alındı. Öte yandan Aydınlı işadamı Nuri E. ve eşi Aslı E., FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İki şüpheli, daha sonra serbest kaldı. 
FETÖ operasyonu: 10 işadamı gözaltında
Haberler / Ege
22 Eylül 2016 Perşembe 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sabah erken saatlerde 10 işadamının ev ve işyerlerinde arama yaptı. Aramaların ardından işadamları G.Ö. (52) , H.K. (49),  İ.D. (48), H.E. (47), A.K. (44), E.K. (42), H.O.S. (42), A.D. (41),  M.A. (41) ve H.K. (38) gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyon kapsamında H.M.D. (42) adlı işadamının da arandığını belirtti.

Aydınlı işadamı ve eşine FETÖ'den gözaltı

Aydınlı işadamı Nuri E. ve eşi Aslı E., FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İki şüpheli, daha sonra serbest kaldı. 

Nazilli'de beyaz eşya ve dayanıklı tüketim malları satılan bir mağazalar zincirinin sahibi Nuri E., eşi Aslı E. ile FETÖ/PDY soruşturması kapsamında su sabah gözaltına alındı. Sorgu ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Nuri E. savcılık kararıyla serbest kaldı. Darbe girişimi sonrası kapatılan derneklerden birinde yedek yönetim kurulu üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Aslı E. ise nöbetçi sulh ceza hekimliğince yurt dışı yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Nazilli'de gözaltına alınan sinema işletmecisi F.E. ise, sevk edildiği adliyede tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası