Ege Postası
Geri

FİCAC toplantısında İzmir kulisi

İSTANBUL'da lyapılan Dünya Konsoloslar Birliği Federasyonu (FİCAC) 11. Genel Kurul toplantısıra katılan Türkiye Konsoloslar Birliği Başkanı Ömer Kaplan, Dünya konsoloslarına İzmir'e davet etti.
FİCAC toplantısında İzmir kulisi
Haberler / İzmir
23 Kasım 2015 Pazartesi 14:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dünyanın 5 kıtasından 87 farklı ülke temsilcilerinin bir araya geldiği FİCAC Genel Kurulu İstanbul'da İstanbul'da gerçekleşen genel kurul sonunda 9 yıldır Dünya Konsoloslar Birliği Başkanlığını yürüten Arnold Foote'nin başkanlığı oybirliği ile FİCAC Yönetim Kurulu'nun Türk üyesi Aykut Eken'e devrettiğini kaydeden Ömer Kaplan, “Dünya Konsoloslar Birliği, yeni dönemde dünya barışı eksenli çalışmalarını Türkiye önderliğinde sürdürürken Türkiye Konsoloslar Birliği Başkanı olarak şahsım ve konsolos üyesi arkadaşlarım da genel kurul kararı doğrultusunda çalışmalarda aktif biçimde yer alacağız. Dünya Konsoloslar Birliği üyeleri ile birebir görüşme fırsatı buldum. Onları İzmir'de ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı ilettim. Ege'nin incisi İzmir'in tanıtımı konusunda FİCAC Başkanı Aykut Eken ile özel bir görüşme yapacağım. 87 ülke temsilcilerini kentimizde, bölgemizde ağırlamak için özel bir çalışma içinde olacağız" dedi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası