Ege Postası
Geri

Facianın eşiğinden dönüldü

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, bir marketin deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 2 kişinin yaralandığı olayda, mahalle sakinleri büyük panik yaşadı.
Facianın eşiğinden dönüldü
Haberler / 3. Sayfa
17 Mart 2013 Pazar 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Halil Rıfat Paşa Semti Şükrü Saraçoğlu Caddesi 136 numarada bulunan 5 katlı apartmanın bodrum katındaki depoda, bugün saat 22.00 sıralarında büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle işyerindeki gıda maddeleri yaklaşık 20 metrelik bir alana yayılırken, yerinden fırlayan kaldırım taşları da çevrede park halinde bulunan bazı araçların camlarını kırdı. Deponun kapısının açıldığı sırada meydana geldiği belirtilen patlamada işyeri sahibi Berhan Güleç (35) ile binanın önünde seyyar köfte satan Ali Akgün (46) yaralandı. Patlama sesi ile panik olan apartman sakinlerinin kendilerinin dışarı attığı yangın polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekipleri 2 yaralıyı ambulans ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ellerinde vücudunda kısmi yanık bulunduğu belirtilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Patlamanın ardından alevler içinde kalan depo itfaiye ekiplerince söndürüldü. Binanın 1 ve 2'inci katlarının dış yüzeylerinde de maddi hasara neden oldu. İşyerinin karşısındaki durakta çalışan taksi şoförü Güncan Şenözlüler, "Durakta otururken patlama sesi ile irkildik. Dışarı çıktığımızda marketin deposundan alevler yükseldiğini gördük" dedi. İtfaiye ve polis ekipleri patlamanın nedeninin araştırırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. (dha)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası