Ege Postası
Geri

Faik Karayev, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti

2013 FIVB Dünya Grand Prix'si hazırlıkları kapsamında Türkiye’de bulunan Azerbaycan Voleybol Federasyonu Başkanı Faik Karayev, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Acıbadem Sağlık Grubu'nun sağlık sponsoru...
Faik Karayev, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti
Haberler / Spor
26 Temmuz 2013 Cuma 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2013 FIVB Dünya Grand Prix'si hazırlıkları kapsamında Türkiye’de bulunan Azerbaycan Voleybol Federasyonu Başkanı Faik Karayev, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Acıbadem Sağlık Grubu'nun sağlık sponsoru olduğu Azerbaycan Voleybol Federasyonu’nun Başkanı Karayev, ziyaretinde merkez yöneticileri ve uzmanlarından bilgi aldı. Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde uygulanan tedavi yöntemleri ve sağlık teknolojilerinin yüksek standartta olduğunu belirten Karayev, şöyle konuştu:

"Acıbadem Sağlık Grubu bizim resmi sponsorumuz oldu ve biz bundan dolayı çok mutluyuz. Yetkililer ve sağlık uzmanlarından aldığım bilgilerle burada verilen sağlık hizmetinin ne kadar kaliteli olduğunu bir kez daha anladım. Bu sponsorluğun Azerbaycan Bayan Voleybol Milli Takımı’na çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum."

Ziyarette ayrıca Azerbaycan Bayan Voleybol Milli Takımı ile Türkiye’nin, 2013 FIVB Dünya Grand Prix'si hazırlıkları kapsamında 25 Temmuz Perşembe günü oynadığı maçta sakatlanan Azerbaycan ekibinin başarılı pasörü ve kaptanı Oksana Parkhomenko da Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde muayene oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası