Ege Postası
Geri

Fanatizm kurbanı genç, 3 ay sonra askere gidecekmiş

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçtan sonra, evine giderken 2 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Burak Yıldırım’ın evinde yas var. Cenaze evine akın eden Yıldırım’ın arkadaşları ve yakınları...
Fanatizm kurbanı genç, 3 ay sonra askere gidecekmiş
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçtan sonra, evine giderken 2 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Burak Yıldırım’ın evinde yas var. Cenaze evine akın eden Yıldırım’ın arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Yıldırım'ın 3 ay sonra askere gideceği öğrenildi.

Burak Yıldırım (19) dün akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası Gaziosmanpaşa’daki evine giderken, Edirnekapı’da 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti. Yıldırım’ın cenazesi otopsi için bugün Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gencin evinde ise yas ve gözyaşı vardı. Arkadaşları ve yakınları sabah saatlerinden itibaren cenaze evine akın etti. Bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

Ailenin yaklaşık 4 yıl önce başka bir çocuğunu daha kaybettiğini belirten Yıldımın'ın bir yakını, “Metrobüsten indikten sonra bir grup Galatasaray taraftarı saldırmış. 3 ay sonra askere gidecekti. Kombinesi olan bir taraftardı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı. “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası