Ege Postası
Geri

Fatih Koleji'nin küçükleri, hünerlerini sergiledi

Zonguldak Fatih Koleji’nde eğitim gören küçükler, yılsonu gösterilerinde hünerlerini sergiledi. Anasınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerinin paylaşmak, arkadaşlık, dostluk, barış ve iyilik gibi evrensel konuları sunması renkli görüntülere...
Fatih Koleji'nin küçükleri, hünerlerini sergiledi
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Zonguldak Fatih Koleji’nde eğitim gören küçükler, yılsonu gösterilerinde hünerlerini sergiledi. Anasınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerinin paylaşmak, arkadaşlık, dostluk, barış ve iyilik gibi evrensel konuları sunması renkli görüntülere sahne oldu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Fatih Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş’ın yanı sıra öğrenci velileri ve yakınları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Altıntaş, "Okul öncesi eğitimini sadece çocuk bakımı olarak görmediğiniz ve bizi seçtiğiniz için çok teşekkür ederim. Çünkü okul öncesi eğitimi, çocuk bakımı değil; onların karakter eğitimi, psiko motor gelişimleri ve davranışları ile dil ve becerilerinin gelişimi için çok önemlidir. Çocuklarımız bir yılda edindikleri eğitim ve gelişimi, burada sahneledi. Bu program onların gelişimi ve özgüvenlerini sergilemesi bakımından çok önemlidir." dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Anasınıfı 4 ve 5 yaş grupları öğrencileri; paylaşmayı, dostluğu, kardeşliği ve iyi insan olmayı içeren gösteriler sundu. Anasınıfı öğretmenlerinin yoğun çabasıyla gerçekleştirilen programda evrensel değerleri gözler önüne seren küçük öğrenciler, büyüklerinden tam not aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası