Ege Postası
Geri

Fatih Terim: Umuda yolculuğumuz devam ediyor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya karşısında aldıkları galibiyetin umada yolculuklarını devam ettirdiğini söyledi.2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 9. maçında Estonya'yı deplasmanda 2 - 0'la geçen A...
Fatih Terim: Umuda yolculuğumuz devam ediyor
Haberler / Spor
12 Ekim 2013 Cumartesi 00:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Estonya karşısında aldıkları galibiyetin umada yolculuklarını devam ettirdiğini söyledi.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu 9. maçında Estonya'yı deplasmanda 2 - 0'la geçen A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Fatih Terim, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirtti. Estonya karşısında aldıkları 3 puanın son maça kalacak umutlarını devam ettirdiğini kaydeden Fatih Terim, "Kazanmayı alışkanlık haline getirmek lazım. Biz de öyle yapıyoruz. Olası bir Estonya galibiyeti bizi Hollanda karşısında prestij maçına çıkaracaktı. Şimdi iddiamızı devam ettiriyoruz. Umuda yolculuğumuz devam ediyor." diye konuştu.

Estonya'dan daha çok istediklerini dile getiren Terim, şöyle devam etti: "Biz aşağı yukarı oyunun büyük bölümünü kontrolümüz altında istediğimiz gibi geçirdik. Stresli olan taraf bizdik. Kayıpta ve kazançta Estonya için değişiklik olmayacaktı. Kazanma dışında her sonuç bizi, turnuva dışına itecekti. Bunu bilerek oynamak kolay değil. Buna rağmen oyunu istediğimiz şekle getirdik. İstediğimiz 3 puanı da takım olgusu içinde aldık." ifadelerini kullandı.

Salı günü oynayacakları Hollanda maçıyla ilgili olarak da Terim, taraftarlara seslendi. Fatih Terim, o gün herkesin renginin kırmızı - beyaz olması gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Şükrü Saraçoğlu Stadı'na gelecek 50 bin seyirciye ihtiyacımız var. Sadece onlara m? Kalbini gönlünü ekranları başında milli takıma vermiş herkese. Hepimiz milli takımı desteklemeliyiz. Eğer Brezilya'ya gidersek hep beraber gidemezsek yine hep beraber gidemeyeceğiz. Ben şunu hissediyorum: Herkesin bir milli takım özlemi, milli takımın da bir 'herkes'e özlemi var. Bu ikili birleşmeli ve salı günü çifte bayram yapmalıyız."

Terim, milli takım oyuncularının alkışı hak ettiğini de belirterek, Hollanda karşısında kazanmak için herşeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası