Ege Postası
Geri

‘Fatura’ polemiğine CHP’li Yücel de dahil oldu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İZSU'nun elektrik faturasıyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımına AK Parti kanadından gelen eleştirilere tepki gösterdi. Yücel, “Yüzünü saraya, sırtını halka dönen AKP’liler, Sn. Tunç Soyer elektrik zammı zorbalıklarını yüzlerine vurduğu için, hop oturup hop kalkıyorlar. Bu ülkenin en büyük sorunu, milleti iflasın, intiharın ve çıldırmanın eşiğine getirenlerdeki bu rahatlıktır. Biz söyleyip gösterince çok inandırıcı gelmiyorsa, bari milletin halini görün, çığlığını duyun" ifadelerini kullandı.
‘Fatura’ polemiğine CHP’li Yücel de dahil oldu
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2022 Perşembe 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dün sosyal medya hesabından İZSU Genel Müdürlüğü’nün camına İZSU'ya gelen elektrik faturasıyla ilgili asılan afişi paylaşması, AK Parti’nin büyük tepkisini çekmişti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Soyer için “İZSU’nun kayıp kaçaklarını ve basiretsizliğini, su tüketilmeyen evlere gönderdiği faturaları da açıklasın o zaman” ifadelerini kullandı. AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise, “Sayın Soyer, elektrik ile ilgili fotoğraf paylaşacağına, İzmir’in içler acısı halini özetleyen fotoğrafları düzeltmeye çalışırsa daha iyi olur” dedi.

YÜCEL: SOYER ZORBALIKLARINI YÜZLERİNE VURDUĞU İÇİN...

AK Parti’den arka arkaya gelen bu eleştirilere CHP’den yanıt gecikmedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Millet, iktidara “Artık sırtımıza basarak zenginleşmeyin, cebimizdeki son kuruşu alarak saraylarınızı aydınlatmayın” diye, “Geçinemiyoruz, Nefes alamıyoruz, Batıyoruz” diye isyan ediyor.

Yüzünü saraya, sırtını halka dönen AKP’liler de, Sn. Tunç Soyer elektrik zammı zorbalıklarını yüzlerine vurduğu için, hop oturup hop kalkıyorlar. Bu ülkenin en büyük sorunu, milleti iflasın, intiharın ve çıldırmanın eşiğine getirenlerdeki bu rahatlıktır.

Biz de bu sorunu kökten çözmeye and içtik, Çözeceğiz! Ne kaçacak yeriniz, ne inanılacak yalanınız kaldı. Zorbalığınızı, vicdansızlığınızı, milleti çıldırtan vurdumduymazlığınızı da sandığa gömeceğiz.

Biz söyleyip gösterince çok inandırıcı gelmiyorsa, bari milletin halini görün, çığlığını duyun. Belki vicdanınız olduğunu hatırlarsınız. Fahiş zamlarla halkı ezip, kuruş kuruş indirimlerle tek adamı kahraman yapma girişiminiz de, çok sakil duruyor bilesiniz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası