Ege Postası
Geri

Feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Daha sonra enkazdan 3 ceset daha çıktı. Böylece kazada ölü sayısı 10'a yükseldi. Öte yandan Ankara'da Öğrenci servisi tırla çarpıştı: 3 ölü, 7 yaralı var.
Feci kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Haberler / 3. Sayfa
10 Haziran 2016 Cuma 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Daha sonra enkazdan 3 ceset daha çıktı. Böylece kazada ölü sayısı 10'a yükseldi. Kazada minibüste hayatını kaybedenlerin taziyeden döndükleri öğrenildi. Bir acı haber de Ankara'dan geldi. Ayaş ilçesinde tırla çarpışan öğrenci servisindeki 3 öğrenci öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Ereğli Konya Karayolu’nun 17. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir’den taziyeden dönen ve Şanlıurfa’ya gidenleri taşıyan Faruk Peltek (47) idaresindeki 63 F 1036 plakalı minibüs, bakım çalışması olan yolda hatalı solama yapınca, karşı yönden gelen Eser G. yönetimindeki 42 EJB 02 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı.

Kazada her iki araç da şarampole devrildi. Hurdaya dönen ve içerisinde 12 kişi bulunan minibüsün sürücüsü Faruk Peltek ile yolcular Habib Çakıllı (22), Kemal Çiftçi (41), Mehmet (42), Hasan (46), Ahmet (36) ve Ömer Dedecan (50) ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 1’i kadın, 3 kişi kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada, minibüsteki Ali (24) ve İbrahim Halil Söyüncü (26) ile TIR sürücüsü Eser G. ve yanında bulunan Erdal G. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Ali ve İbrahim Halil Söyüncü’nün durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası cenazeler ise uzun süre çabaların ardından hurdaya dönen minibüsten çıkartılarak Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazanın ardından Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve yetkililer, kaza mahalline gelerek bilgi aldı. Daha sonra araçlar da çekici marifetiyle kaza yerinden kaldırıldı. Minibüsün Şanlıurfa’dan kiralandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ÖĞRENCİ SERVİSİ TIR'LA ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 7 YARALI

Ankara'nın Ayaş ilçesinde tırla çarpışan öğrenci servisindeki 3 öğrenci öldü, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Emrehan Öztürk (34) yönetimindeki kum ocağına ait 06 DT 6103 plakalı tır, Karaçukur mevkisinde, bir tavuk çiftliğinin çalışanlarının çocuklarını okullarına taşıyan Beytullah Türk (23) idaresindeki 06 DH 5230 plakalı öğrenci servisiyle çarpıştı. 

Kazada servisteki 3 öğrenci hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve aralarında öğrencilerin de olduğu 7 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Ayaş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası