Ege Postası
Geri

Felçli küçük Sinem'e bir umut da Bakan Müezzinoğlu’ndan

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, dokuz yıl önce 4 yaşındayken yaya geçidinde bir arabanın çarpması sonucu ağır yaralanan ve felç olan Sinem Tayfur, ameliyat için Sağlık Bakanlığı'nın talimatıyla Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt...
Felçli küçük Sinem'e bir umut da Bakan Müezzinoğlu’ndan
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, dokuz yıl önce 4 yaşındayken yaya geçidinde bir arabanın çarpması sonucu ağır yaralanan ve felç olan Sinem Tayfur, ameliyat için Sağlık Bakanlığı'nın talimatıyla Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Marmaris ziyareti sırasında Sinem’in evine de gitmiş, sağlığına kavuşması için bütün imkanların kullanılacağını söylemişti.

Sinem, 2004 yılında ablasıyla yaya geçidinden geçerken M.D.'nin kullandığı 34 ZE 2290 plakalı arabanın altında kaldı. Ağır yaralanan Sinem, yatağa mahkum oldu. Kızının iyileşmesi için varını yoğunu harcayan ve yurtdışında da umut arayan inşaat ustası Ersin Tayfur'un Sağlık Bakanlığı'na durumu anlatması üzerine Sinem, talimatla 9 Ağustos 2011’de İzmir'deki Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Burada yaklaşık iki hafta süren tedavinin ardından Marmaris'e döndü. Bakan Müezzinoğlu, geçen temmuz ayında Marmaris’i ziyareti sırasında teşekkür eden baba Tayfur’un teklifi üzerine Sinem’i evinde gördü. Her türlü tedavisinin yapılacağı sözünü veren Müezzinoğlu’nun talimatıyla dün gece Sinem, bir cankurtaranla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yolda, ablası Rabia eşlik etti. Sinem’in, tetkiklerin ardından bir dizi ameliyat olacağı öğrenildi.

Ersin Tayfur, Bakan Müezzinoğlu’nun evlerini ziyaretiyle ilgili olarak, “Programı olmamasına rağmen eve davetimi kabul etti. Ben ona ısrar etmedim, o da tuttu elimden, arabasına bindirdi. Başbakanımız, Bakanımız, devletimiz sağolsun. Allah hepsinden razı olsun. Ne kadar teşekkür etsem azdır.” dedi.

Nakil esnasında Tayfur ailesini yalnız bırakmayan AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete de Sinem'in daha iyi duruma gelebilmesi için çaba sarf ettiklerini, bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası