Ege Postası
Geri

Fenerbahçe Başkanvekili Kiğılı: Teknik direktörümüz 10 gün içinde belli olacak

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetim olarak kabul ettikleri istifasını değerlendirirken, yeni teknik direktörlerinin ise 1 hafta - 10 gün içinde belli olacağını söyledi.Başkanvekili Abdullah...
Fenerbahçe Başkanvekili Kiğılı: Teknik direktörümüz 10 gün içinde belli olacak
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 17:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman’ın yönetim olarak kabul ettikleri istifasını değerlendirirken, yeni teknik direktörlerinin ise 1 hafta - 10 gün içinde belli olacağını söyledi.

Başkanvekili Abdullah Kiğılı, teknik direktör Aykut Kocaman’ın istifasını NTV televizyonuna değerlendirdi. Programa telefonla bağlanan Kiğılı yaptığı açıklamada, "Aykut Kocaman’ın istifa mektubu geldi. Bu istifa mektubu da yönetim kurulumuz tarafından kabul edildi. Aykut Kocaman, Fenerbahçe’de görev yaptığı sürece başarılı olmuş, kulübümüzün içinden yetişmiş çok değerli bir teknik direktörümüzdü. Kulübümüze yaptığı hizmetlerde de son derece başarılıydı. Kendisine çok teşekkür ederiz." dedi.

Bu ayrılık kararında başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun herhangi bir baskısı olmadığını belirten Kiğılı, "Aykut Kocaman bu kararı tamamen kendisi almıştır. Kulübümüze olağanüstü hizmetlerde bulunmuş ve çok başarılı olmuştur. Bu yüzden kendisine yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yeni bir teknik direktör arayışına gireceklerini de belirten Kiğılı, "İnşallah en kısa sürede yeni teknik direktörümüzü belirleyerek transfer listemizi oluşturacağız ve yeni sezon açılışıyla beraber kadromuz hazır hale gelecek." dedi.

Yeni teknik direktörlerini bir hafta-10 günlük bir süreçte belirleyeceğini belirten Kiğılı, "Fenerbahçe bir hafta-10 günlük bir süre içinde yeni teknik direktörünü belirleyip ihtiyaç duyduğu noktalara transferlerini yapacaktır. Yeni sezona tam kadro olarak başlayacağımızı taraftarlarımıza buradan söylüyorum." diye konuştu.

Kiğılı, yeni teknik direktörün yerli ya da yabancı mı olacağına ise henüz karar vermediklerini ve bu konudaki çalışmalara yarından itibaren başlayacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası