Ege Postası
Geri

Fenerbahçe, Salzburg karşısına tur için çıkacak

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, yarın sahasında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de hedef 1-1'in rövanşında turu geçmek. Bir hafta önce Avusturya'da Red Bull Arena'da oynanan ilk...
Fenerbahçe, Salzburg karşısına tur için çıkacak
Haberler / Spor
5 Ağustos 2013 Pazartesi 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında, yarın sahasında Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de hedef 1-1'in rövanşında turu geçmek.

Bir hafta önce Avusturya'da Red Bull Arena'da oynanan ilk karşılaşmada son dakikada attığı penaltı golüyle 1-1'liği yakalayan sarı - lacivertli ekibe tur için her türlü galibiyet ile 0 - 0 beraberlik yetiyor. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererse uzayacak. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunu geçerse Şampiyonlar Ligi grupları için bir tur daha oynayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Mücadelede Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Karşılaşma D-Smart'tan naklen yayınlanacak.

Bu arada Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Ersun Yanal, Kadıköy'de ilk resmi maçına yarın bir Avrupa sınavıyla çıkacak. Sarı - lacivertli ekip, yeni sezon öncesi sahasında oynadığı hazırlık maçında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımına 2 - 0 mağlup olmuştu.

EMRE, MEHMET TOPAL VE WEBO'NUN TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Bu arada Fenerbahçe'de ilk maçta sakatlanan ve tedavi olduktan sonra dün takımla birlikte çalışmalara başlayan Raul Meireles'in yarınki maçta forma giyebileceği açıklanırken, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Pierre Webo ve Egemen Korkmaz'ın ise tedavilerinin sürdüğü ve oynayıp oynamayacaklarının maç saatinde belil olacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçıyla birlikte 188'inci Avrupa mücadelesine çıkacak. Sarı - lacivertli ekip, Avrupa arenasında geride kalan 187 maçta, 66 galibiyet aldı, 37 beraberlik alırken 84 maçta da sahadan mağlup ayrıldı. Rakip filelere 234 gol gönderen sarı - lacivertliler, kendi kalelerinde ise 288 gol gördü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası