Ege Postası
Geri

Fenerbahçeli gol attı, Galatasaraylı sevindi

FIFA 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off turu rövanş maçında Senegal, Moussa Sow'un gol attığı maçta Fildişi Sahili ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 3-1 kazanan Fildişi Sahili bu sonuçla finallere giderken, Fenerbahçeli Moussa Sow'un...
Fenerbahçeli gol attı, Galatasaraylı sevindi
Haberler / Spor
17 Kasım 2013 Pazar 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FIFA 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off turu rövanş maçında Senegal, Moussa Sow'un gol attığı maçta Fildişi Sahili ile 1-1 berabere kaldı.

İlk maçı 3-1 kazanan Fildişi Sahili bu sonuçla finallere giderken, Fenerbahçeli Moussa Sow'un gol atması ise Galatasaraylı Drogba'yı sevindirdi. İlk maçı kazanmanın avantajını kullanan Fildişi Sahili Brezilya vizesi alarak sevinen taraf oldu.

Dünya Kupası Afrika Elemeleri play-off turu rövanş maçında Fenerbahçeli Moussa Sow ve Galatasaraylı Didier Drogba'nın takımları karşı karşıya geldi.

İlk maçı 3-1 kazanan Fildişi Sahili, rövanşta da rakibiyle 1-1 berabere kalarak Brezilya vizesini kapmayı başardı.

Maça 65. dakikada giren Moussa Sow, 77'de penaltıdan takımının tek golüne imza atarken, Drogba da bu mücadelede 90 dakika forma giydi.


EMENİKELİ NİJERYA DÜNYA KUPASI'NDA

Bu arada FIFA 2014 Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Nijerya, 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Etiyopya'yı evinde de 2-0 mağlup ederek 2014 Brezilya vizesini kaptı.

Maçın ilk dakikasından itibaren daha etkili olan Nijerya, 20. dakikada Victor Moses'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da rakibi karşısında üstün olan ev sahibi Nijerya, 82'de Victor Obinna ile durumu 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve sahadan 2-0'lık skorla ayrılan Nijerya, Brezilya vizesini cebine koydu.

Mücadelede Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Emmanuel Emenike de 90 dakika forma giydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası