Ege Postası
Geri

Fenerbahçelilerden ağaçlandırma seferberliğine destek

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar, Menderes ve Urla'ya sıçrayan orman yangınında yaklaşık 500 hektar ormanlık alanın zarar görmesinden sonra başlatılan ağaçlandırma seferberliğine bir destek da İzmir Fenerbahçeliler Derneği'nden geldi.
Fenerbahçelilerden ağaçlandırma seferberliğine destek
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2019 Çarşamba 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, İzmir'de yaşanan büyük yangın sonrası bölgenin yeniden yeşillendirilmesi için bir açıklama yaptı. Yangınla yok olan yaklaşık 500 hektar ormanlık alanın yeniden yeşillendirilmesi için harekete geçen dernek üyeleri yayınladıkları yazılı açıklama ile taraftarlara ve İzmirlilere çağrıda bulundu. 

Dernekten yapılan açıklamada, "Maalesef 3 gündür ciğerlerimizi yakıyor. Henüz söndürülemeyen yangında yaklaşık 500 hektar ormanlık alanın zarar gördüğünü üzülerek öğrendik. Yanan, kül olan güzelim ormanlarımızı statlarımızda ve salonlarımızdaki müsabakalarda gururla hep bir ağızdan söylediğimiz İzmir Marşı'nda yer alan, 'İzmir’in Dağları'nda çiçekler açar' dizesini yeniden hayata geçirmek için İzmir Fenerbahçeliler Derneği olarak ağaçlandırma kampanyasında biz de varız diyoruz. Özellikle kamuoyunda dolaşan kundaklama haberlerine istinaden, bu kampanya ile ormanlarımızı yok eden vicdansızlara karşı birlikte hareket ederek en sert cevabı vereceğimize de inanıyoruz" denildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası