Ege Postası
Geri

Feroğlu’ndan duygulandıran adaylık konuşması: Gözümüzü kaybettik, işsiz kaldık!

Karşıyaka Belediye Başkanlığı için yola çıkan Mustafa Anıl Feroğlu, “ Bazılarının tepelerden koltuklara atandığı dönemlerde biz yol arkadaşlarımızla mücadeleden geçtik. Bir çoğumuz talihsizdi. Otobüs tepesinde başımızı köprüye çarpıp oracıkta öldük, ağaçtan düştük gözümüzü kaybettik. İşsiz kaldığımız için intihar ettik. Gözaltına alındık, demir parmaklıklar arkasında kapımızı çalacak bir parti meclisi bekledik. Zengin ve sağcı babaların çocukları tepeden istediği makamlara gelirken bizim arkadaşlarımız mülakatlarda elendi. Partimizin yaşadığı ilk krizde bizi terk edenlere inat bu partinin bayrağını gökte tutmaya devam ettik” diye konuştu.
Feroğlu’ndan duygulandıran adaylık konuşması: Gözümüzü kaybettik, işsiz kaldık!
Haberler / Yerel Politika
4 Aralık 2023 Pazartesi 18:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlere aylar kala siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.

Siyasi partilerde adaylar sahneye çıkmaya çalışırken, CHP’de aday adayı olmak için verilen süre yarın sona eriyor.

Karşıyaka Belediye Başkanlığı için yola çıkan Mustafa Anıl Feroğlu bugün CHP Karşıyaka ilçe binasında aday adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.

FEROĞLU KARŞIYAKA İÇİN YOLA ÇIKTI

Mustafa Anıl Feroğlu aday adaylık konuşmasında, “Bizi bugünlere getiren, yetiştiren, geliştiren, varlığımızı borçlu olduğumuz yerdeyiz, evimizdeyiz.  Dünyanın en güzel coğrafyasında, o coğrafyanın en güzel ülkesinde, o ülkenin en aydınlık kentinde ve en güzel ilçesinde bulunmaktayız. 1000 yıllık tarihsel bir birikme 100 yıllık demokrasiye sahibiz. Genlerimize kadar işlemiş özgürlüklere, hiç durmadan ilerlemeye, ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık ilkesine inanmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilmek ilmek işlediği Cumhuriyet devrimlerinin başladığı yer olan kuruluş ve kurtuluşun kentindeyiz. Biz Karşıyakalıyız, Karşıyaka’nın ta kendisiyiz” dedi.

BABA OCAĞI

Feroğlu açıklamasında, “Türkiye’miz tarihi boyunca çeşitli badirelerden geçerken, sevgiyle bağlı olduğumuz halkımız, yurttaşlarımız bizim kentimize, bizim vicdanımıza, bizim insanlarımıza dönüp bakam gereği duydular. Türkiye’de hangi toplumsal süreç olursa olsun onayı bizden alma gereği duydular. Bize baktılar, bizimle konuştular. Bizim sesimiz titremediyse cesaret doldular, biz itiraz ettiysek arkamızda durdular. En zor zamanlarda bu kentin insanları susmadı. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendisiyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün savaş meydanlarında bin bir emekle kurduğu siyaset bilimi açısından tarihin en eski partilerinden biri olan parti bizim partimiz. Baba ocağımız, ana evimiz , kardeşlerimizi büyüttüğümüz, evlatlarımıza emanet edeceğimiz yuvamız burası. Siyaset yaşamıma ben de burada CHP Gençlik Kolları’nda başladım. Kendimi burada buldum, kim olduğumu burada daha iyi öğrendim. Aldığım bir çok önemli görevi partime borçluyum. Ailem bu gurur partim sayesinde yaşadı” dedi.

GÖZALTINA ALINDIK KAPIMIZI ÇALACAK PM BEKLEDİK

Liyakatsizliğe dikkat çeken Feroğlu, “Memleketin başka yerlerinde adını bile bilmediğim yol arkadaşlarım oldu. Bazılarının tepelerden koltuklara atandığı dönemlerde biz yol arkadaşlarımızla mücadeleden geçtik. Bir çoğumuz talihsizdi. Otobüs tepesinde başımızı köprüye çarpıp oracıkta öldük, ağaçtan düştük gözümüzü kaybettik. İşsiz kaldığımız için intihar ettik. Gözaltına alındık, demir parmaklıklar arkasında kapımızı çalacak bir parti meclisi bekledik. Zengin ve sağcı babaların çocukları tepeden istediği makamlara gelirken bizim arkadaşlarımız mülakatlarda elendi. Partimizin yaşadığı ilk krizde bizi terk edenlere inat bu partinin bayrağını gökte tutmaya devam ettik” diye konuştu.

REKOR OY SÖZÜ

Karşıyaka’da rekor oy vaadi veren Feroğlu, “Ben Mustafa Anıl Feroğlu, sevdalısı olduğum Karşıyaka’ya hizmeti bir borç olarak biliyor ve aday adaylığımı bugün sizlerle birlikte yapıyorum. Aday gösterildiğimiz takdirde Karşıyaka’da rekor oy alacağız” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası