Ege Postası
Geri

Festivalde Agathe Iracema imzası

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde Agathe Iracema rüzgârı esti.
Festivalde Agathe Iracema imzası
Haberler / Kültür - Sanat
9 Mart 2016 Çarşamba 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Caz sahnelerinin genç divası, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) Küçük Salonu tamamen dolduran Festival izleyicisine büyülü bir gece yaşattı. İzmir Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile yapılan konserde Agathe Iracema'ya Christophe Wallemme (kontrbas), Leo Montana (piyano) ve Pierre - Alain Tocanier (davul) eşlik etti. Yumuşak sesi, sevimli mimikleri, içten söyleyişi ile daha ilk şarkıda gönülleri fetheden Agathe, yaklaşık iki saat süren konserinde son albümü "Feeling Alive"dan örnekler sundu. Kontrbas, piyano ve davul sololarının renklendirdiği konserin ardından genç diva son albümünü, bir gecede kalplerini fethettiği İzmirli hayranları için imzaladı. 

23. İzmir Avrupa Caz Festivali, 10 Mart'ta Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu işbirliği ile yapılacak Ayça Gündüz Quartet & George Kontrafouris(piyano) konseriyle devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası