Ege Postası
Geri

Fikret Orman'dan Altınordu'ya ziyaret

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, siyah beyazlı ekibin Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç için geldiği İzmir'de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ile bir araya geldi.
Fikret Orman'dan Altınordu'ya ziyaret
Haberler / Spor
23 Nisan 2016 Cumartesi 18:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Beşiktaş Başkanı Orman ile Altınordu Başkanı Özkan'ın genç oyuncu Çağlar Söyüncü ile ilgili transfer görüşmesi yapmadığı öğrenildi. İki başkan ilk kez bir araya gelirken, kulüpler arasındaki temasların süreceği, transfersin sezon sonunda masaya yatırılacağı ifade edildi.


Altınordu’nun Torbalı’daki tesislerini gezen, Özkan ve Orhunbilge ile yemek yiyen Orman, kısa sürede mükemmel işlerin yapıldığına dikkat çekerek, "Altınordu'nun hem turnuva organizasyonları hem tesisleri hem de genç takımlar düzeyindeki başarıları alkışlanacak durumda. Ancak daha yapılacak çok şey var. Bu kadar çok şeyin, bir kişinin üzerine yıkılmasını doğru bulmuyorum. Devlet, Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto da destek olmalı" dedi. Altınordu Başkanı Özkan ise Orman'ın, Beşiktaş tarihe geçecek işlerin altına imza attığını dile getirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası