Ege Postası
Geri

Filipinler’de gemi çarpışması: Ölü sayısı 31’e yükseldi, 172 kayıp

Filipinler’in orta kesimindeki Cebu adası açıklarında dün akşam yolcu gemisi ile kargo gemisinin çarpışması sonucu ölü sayısının 31’e yükseldiği, 172 kişinin de halen kayıp olduğu bildirildi. Cebu Valisi Hilario Davide, yerel medyaya...
Filipinler’de gemi çarpışması: Ölü sayısı 31’e yükseldi, 172 kayıp
Haberler / Dünya
17 Ağustos 2013 Cumartesi 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Filipinler’in orta kesimindeki Cebu adası açıklarında dün akşam yolcu gemisi ile kargo gemisinin çarpışması sonucu ölü sayısının 31’e yükseldiği, 172 kişinin de halen kayıp olduğu bildirildi.

Cebu Valisi Hilario Davide, yerel medyaya yaptığı açıklamada, bugün yerel saatle 14.00 itibariyle ölü sayısının 31’e yükseldiğini söyledi. 172 yolcunun ise halen kayıp olduğu kaydedildi. 629 yolcunun ise kurtarıldığı aktarıldı.

Filipinler’in Cebu adasındaki Cebu şehri limanı açıklarında dün gece 21.00 civarı yolcu gemisi MV Saint Thomas Aquinas 1 ile kargo gemisi MV Sulpicio Express 7 çarpışmıştı. Çarpışma sonucu yolcu gemisi batarken, kargo gemisinde de iki büyük delik açıldı.

Yolcu gemisi, çarpışmadan saniyeler sonra Cebu şehrine bir kilometre uzaklıkta batmıştı. 900 kişi kapasiteli yolcu gemisinde toplam 870 yolcu bulunuyordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası