Ege Postası
Geri

Film festivalleri tartışıldı

İzmir Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından düzenlenen “Film Festivalleri ve Sinema" başlıklı panel, akademisyenlerden oyunculara sektörün aktörlerini öğrenciler ile bir araya getirdi.
Film festivalleri tartışıldı
Haberler / Kültür - Sanat
11 Nisan 2016 Pazartesi 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Daha fazla film üretimi için sektöre emek veren yönetmen, yapımcı, senarist ve oyuncuları bir araya getirmesinin yanı sıra kırmızı halı seremonileri ile halkın da ilgisini her yıl daha fazla çekerek popülerleşen film festivalleri, İzmir Üniversitesi Sinema Kulübü tarafından düzenlenen “Film Festivalleri ve Sinema" başlıklı panelde masaya yatırıldı. Pek çok film festivalinde danışmanlık görevlerinde bulunan Deniz Ziya Temeltaş, yönetmen, yapımcı ve Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali Genel Koordinatörlüğü görevinde bulunan Yusuf Saygı tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hakan Bilgin ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Özgökbel Bilis'in konuşmacı olduğu paneli, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Emre Bilis yönetti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve sorularına yanıt bulduğu panel sonunda panelistlere teşekkür plaketlerini Dekan Prof. Ulufer Teker takdim etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası