Ege Postası
Geri

Film gibi kaçış planı tutmadı

ÇEŞİTLİ suçlardan aranan biri cezaevi firarisi iki Türk vatandaşı, yasa dışı yollarla geçtikleri Yunanistan'dan Türkiye'ye iadesi sırasında, Aydın'ın Kuşadası açıklarında feribottan atlayarak kaçmaya çalıştı. Polisin peşini bırakmadığı zanlılar, gizlendikleri çalılıkta yakalandı.
Film gibi kaçış planı tutmadı
Haberler / 3. Sayfa
11 Aralık 2015 Cuma 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bir süre önce hükümlü bulunduğu cezaevinden firar eden ve hakkında 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.M. ile 'uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama' suçundan aranan 3 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.M.E., yasa dışı yollarla geçtikleri Yunanistan'ın Sisam Adası'nda yakalandı. Dün sınır dışı edilen S.M. ve M.M.E., Yunan polisi tarafından Sisam- Kuşadası arasında yolcu taşımacılığı yapan feribota bindirildi.



S.M. ve M.M.E., Kuşadası polisine yakalanmamak için teknede kaçış planı organize etti. Kuşadası'nda bulunan arkadaşlarını arayan M.M.E ile S.M., bir sürat teknesi temin etmelerini istedi. S.M. ve M.M.E., Yılancı Burnu açıklarına geldiğinde diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında denize atladı. Sürat motoruna binen S.M. ve M.M.E., Yılancı Burnu Mevkii'nden karaya çıktı. Feribottaki yolcuların ihbarı üzerine polis çalışma başlattı. Mevkii ablukaya alan polis, bölgedeki çamlık alanı taradı. S.M. ve M.M.E., kısa süre sonra gizlendikleri çalılıkta yakalandı. Adliyeye sevk edilen S.M. ve M.M.E., tutuklandı.



BİR DE KATİL ZANLISI YAKALANDI
Aydın'da polisin yine dün yaptığı bir operasyonda; kent merkezinde olduğu belirlenen 'Kasten Adam Öldürme' ve 'Yağma ve Yaralama' gibi sekiz ayrı suçtan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş., Orta Mahalle'deki bir evde saklanırken yakalandı. M.Ş.'nin üzerinden bir mm çapında Browning marka tabanca ve bu tabancaya ait dokuz mermi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen M.Ş. de tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası