Ege Postası
Geri

Fırat resmen açıkladı

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat Adaylık açıklamasını ilçe başkanlığında kalabalık bir topluluk önünde gerçekleştirdi. Fırat partililere seslendiği konuşmasında “2 yıldan beri yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevine yeniden aday olduğumu açıklıyorum” dedi. Başkan Batur yanlız bırakmadı
Fırat resmen açıkladı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Kasım 2017 Cuma 21:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMURUYGUR/EGEPOSTASI - CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat İlçe Başkanlığı binasında adaylık açıklaması yaptı. Çok sayıda partilinin katıldığı açıklamada Başkan Fırat Öğretmenlerin Öğretmenler gnünü kutlayarak eğitim öğretim konusunda hükümetin politikalarını eleştirdi. Fırat “Bugün eğitim ve sınav sisteminin ne olacağını bile açıklayamayan Milli Eğitim Bakanlarının olduğu ülkemizde, 400 bin öğretmenimiz atama beklerken, öğretmenliği köleleştiren ücretli öğretmenlik adı altında 70 binin üzerinde 27 bini eğitim fakültesi mezun ve diğerlerinin eğitim ile ilgisi bölümlerden mezunların öğretmenlik yaptığı ve hatta son zamanlarda imamlarında derslere girdiği, ucunun nereye gideceği belli olmayan bir eğitim düzeni yaşatıyorlar bize” dedi. 

Öğretmenlerin sesini duyurmak adına konuştuğunu da ifade eden Fırat, “Öğretmenlerimiz adına şunları da söylemek istiyorum. Öğretmen cezaevinde, öğretmen mağdur, öğretmen sürgün, öğretmen açlık grevinde, öğretmen gönlü kırık, öğretmen gözü yaşlı, öğretmen öğrencilerinden ayrı… Bu arada narlıdere ilçe örgütü olarak, Nuriye ve Semih’in yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

GÖREVİN BİLİNCİNDEYİM

2 yıldır sürdürdüğü göreve bir dönem daha talip olduğunu ve görevin ne anlama geldiğini de bildiğini ifade eden Başkan Fırat “Partimizin olağan kongreler çerçevesinde açıklanan takvim gereği, ilçe örgütümüz 09 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak ilçemiz olağan kongresinde, 2 yıldan beri yürütmekte olduğum ilçe başkanlığı görevine yeniden aday olduğumu açıklıyorum. Temsil ettiğimiz koltuğun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerelde temsil edileceği koltuk olduğunun bilincindeyim. Bu görevi büyük bir onurla sürdürmenin hazzını yaşadım. Mahalle kongre temsilcilerimizin onayı ile önümüzdeki süreçte de bu büyük onuru korumaya ve büyütmeye kararlıyım” ifadelerini kullandı.

KEŞKE YÜREKLERİNDE HİSSETSELER

Son günlerde iktidar tarafından gündeme getirilen Atatürkçü söylemleri takiyye olarak nitelendiren Başkan Fırat “ Bildiğiniz üzere, cumhuriyet rejimi ve büyük Atatürk ile atamızın yaşatılmasını istediği değerler tehdit altındadır. Bu tehdit yapılan anayasa değişiklikleri ile fiili olarak devletin politikası haline getirilmeye çalışılmaktadır. Bu süreçte yaşanan yaptırımlarda bunun en belirgin işaretleridir. Son zamanlarda yapılan Atatürk’ü yücelten söylemlerin takkiye olduğu hepimizce bilinmektedir. Keşke söylediklerini yüreklerinde de hissetseler” diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası