Ege Postası
Geri

Fırın denetimleri başladı

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte rutin olarak yapılan fırın denetimlerini artırdı. Bu kapsamda il merkezinde faaliyet gösteren fırınlar denetlendi. Zabıta ekipleri, ruhsat ve hijyen açısından...
Fırın denetimleri başladı
Haberler / Genel
10 Temmuz 2013 Çarşamba 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte rutin olarak yapılan fırın denetimlerini artırdı. Bu kapsamda il merkezinde faaliyet gösteren fırınlar denetlendi. Zabıta ekipleri, ruhsat ve hijyen açısından iş yerlerini kontrol edip, gramaj kontrolü yaptı.

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, il sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırınları denetleyerek, gerek ruhsat gerekse hijyen durumunu gözden geçiriyor. Eksiği olan işletmelere uyarı yapılarak süre verilirken, süre dolduğunda eksiklik giderilmemesi durumunda yasal işlem yapılacağı belirtiliyor. Ayrıca, zabıta ekipleri yeni ekmek üretim yönetmeliği ve Ramazan ayında uygulanması gereken pide fiyatlarıyla ilgili fırıncılara detaylı bilgi aktardı. Belediye ekipleri tarafından denetlenen birçok fırının, hijyen ve üretim kurallarına uyduğu belirlendi. Denetimlerden fırıncılar da memnun kalırken eksiklerinin giderilmesi noktasında bu tür denetimlerin faydalı olduğu ifade edildi.

Öte yandan, Artvin Giyim Eşyaları ve Sanatkarlar Odası’nın Artvin Belediyesi’ne gönderdiği 08.07.2013 tarihli yazıda belirlenen ekmek ve pide fiyat listesi şöyle: 300 gram ekmek 1.00 TL, 650 gram 2.00 TL, Vakfıkebir Ekmeği 1000 gram 3.00TL, Vakfıkebir Ekmeği 1.950 gram 5.00TL, Susamlı Ramazan Pidesi 500 gram 2.00 TL, Susamlı Ramazan Pidesi 800 gram 3.00TL, Susamlı Simit 75 gram 0.50TL, Susamsız Sahil Simidi 70 gram 0.40TL.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası