Ege Postası
Geri

Fitöz; Ayrıştırmaya değil birleştirmeye talibim

AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Adayı Metin Fitöz 21 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresi öncesi Ayrıştırmaya değil, birleştirmeye talip olduğunu dile getirerek önemli açıklamalarda bulundu.
Fitöz; Ayrıştırmaya değil birleştirmeye talibim
Haberler / Yerel Politika
14 Aralık 2014 Pazar 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -   AK Parti’de siyaset yapmanın büyük sorumluluk istediğinin altını çizen AK Parti Bayraklı İlçe Başkan Adayı Metin Fitöz, siyaset hayatında da iş hayatında da asla ayrıştırıcı ve kavgacı olmadığını tam tersine birleştirici ve yapıcı olduğunun altını çizdi. Adaylığının kendisinin aldığı bir karar olmadığını belirten Fİtöz, “2015 genel seçimleri öncesi ilçe teşkilatımızın güçlenmesi ve daha aktif bir ekibimin iş başına gelmesi için çeşitli görüşmeler yaptık. Başta ilçe teşkilatımız ve İl Başkanımız Sayın Bülent Delican ile çeşitli istişarelerde bulunduk. Eksiklerimizi, nasıl daha başarılı olabileceğimizi bildiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla anlatmaya çalıştık. Bayraklı’nın demografik yapısını da göz önünde bulundurarak teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Bu görüşmeler ve istişareler sonucunda teşkilatımız ve ekip arkadaşlarımız şahsımın aday olması yönünde karar verdiler” dedi.
 
NİYETİMİZ HALİS HEDEFİMİZ BİRLİKTELİKTİR
Bayraklı’da ve AK Parti’de siyaset yapmanın zorluklarına değinen Fitöz, AK Partili siyasetçilerin herkese eşit mesafede siyaset yaparak büyük mücadeleler vermesi gerektiğini bu işi yaparken de kimseyi kırmadan, küstürmeden birlik beraberlik içinde yapılması gerektiğini belirttiği konuşmasını şöyle sürdürdü; Bizlerin yapmak istediği şey, Bayraklı’da partimizi daha güçlü kadrolarla herkesle barışık, teşkilatın bütününü kucaklayan bir siyaset ortaya koymaktır. Ben olmayı bir kenara bırakıp biz olmayı başarabilmektir. Bu nedenle ekip arkadaşlarımızın yönetime girmek gibi asla benden bir talebi olmadı. Ancak eminim ki ekibimizdeki tüm arkadaşlarımın ortak mücadelesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden gitmek ve diklenmeden dik durmayı becerebilmektir” dedi.
 
BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR
AK Parti Bayraklı teşkilatında görev alan eski ve yeni mahalle başkanları, eski ve yeni yöneticileri, çok sayıda partili adaylığının açıklanması ile kendisini arayarak tebrik ve destek mesajları verdiğini hatırlatan Fitöz, “teşkilatımızın değişim noktasında büyük bir teveccühü var. Şahsıma gösterilen destek ve güzel temenniler için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Genel Merkezimiz henüz aday konusunda net bir açıklama yapmadı. Genel merkezde partimizin yetkili organlarına kendimizi güzel bir uslüp ile ifade ettik. Basına aksettiği gibi kesin verilmiş bir karar yok. Hayırlı bir yola çıkmış bulunuyoruz. Hakkımızda hayırlı olsun diyorum. Saygılar sunuyorum” Dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası