Ege Postası
Geri

Flaş! O mevziler yerle bir edildi

Halep'in kuzeyinde atış hazırlığı içinde olduğu belirlenen DAEŞ terör örgütü hedeflerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait Fırtına obüsleriyle yapılan topçu atışları ve koalisyon güçleri tarafından düzenlenen hava harekatı sonucu 27 terörist etkisiz hale getirildi.
Flaş! O mevziler yerle bir edildi
Haberler / Genel
16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muhaliflerin devam eden saldırılarında, terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Faydiyuah Şeyh Rih ve Tel Hışn bölgelerini ele geçirdi

Halep'in kuzeyinde atış hazırlığı içinde olduğu tespit  edilen terör örgütü DAEŞ hedeflerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait Fırtına  obüsleriyle yapılan topçu atışları ve koalisyon güçleri tarafından düzenlenen  hava harekatı sonucu, 27 DAEŞ mensubu etkisiz hale getirildi.

TSK'ya ait Fırtına obüsleri ve ÇNRA Bataryaları ile yapılan atışlar ve Koaliysyon güçleri tarafından icra edilen üç hava harekatı sonucunda toplam 27 DEAŞ'lı etkisiz hale getirildi. 

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, bölgede görev yapan keşif gözetleme vasıtaları ile, 15 Mayıs 2016 tarihinde (gündüz ve gece) Halep kuzeyinde atış hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen DEAŞ terör örgütü hedeflerine, TSK’ya ait Fırtına obüsleri ve ÇNRA Bataryaları ile yapılan atışlar ve Koalisyon güçleri tarafından icra edilen üç hava harekâtı (biri akşam, diğer ikisi gece saatlerinde) sonucunda El Bil, Şeyh Rih, Faydiyah, Güzel Mezra, Tel Hışn ve Baragitah bölgelerinde toplam 27 DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Beş DEAŞ tahkimli savunma mevzii ve iki silah mevzii imha edildi.
Muhaliflerin devam eden saldırılarında, DEAŞ terör örgütü kontrolündeki Faydiyuah Şeyh Rih ve Tel Hışn bölgeleri muhaliflerce ele geçirildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası