Ege Postası
Geri

Foça Belediye Başkanı'ndan kuzenine kıyak iddiası: Otel sorumlusu olarak atadı!

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, kuzenini belediyeye işe aldı. Fıçı kısa bir süre sonra amcasının kızı olduğu iddia edilen Gülay Bora’yı otel sorumlusu olarak ataması başta belediye çalışanları olmak üzere Foçalılarda rahatsızlık yarattı.
Foça Belediye Başkanı'ndan kuzenine kıyak iddiası: Otel sorumlusu olarak atadı!
Haberler / Yerel Politika
30 Temmuz 2024 Salı 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündeme Bakış'tan Hale Halime Erdoğan'ın haberine göre;  Geçtiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye’de birinci parti olan CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkanları başta olmak üzere tüm yöneticilere genel seçimleri işaret ediyor. Özel, yerelde yapılacak iyi, adil ve liyakatli yönetimin CHP’ye iktidarı getireceğine vurgu yapıyor.

Özel ve CHP Genel Merkez yöneticileri nepotizmin de altını çizerek, belediye başkanlarına sık sık uyarıda bulunuyor. Ancak bu uyarıların bazı belediye başkanları tarafından dikkate alınmadığı kamuoyunda konuşulanların başında geliyor.

AMCASININ KIZINI SORUMLU YAPTI

Nepotizmin İzmir örneği son olarak Foça’da görüldü. Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, amcasının kızı olduğu belirtilen Gülay Bora’yı Otel Sorumlusu olarak atadığı iddia edildi. Bora’nın kuzeni Bora’yı müdür olarak ataması belediye çalışanlarınca tepkiye neden oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası