Ege Postası
Geri

Foça'da 'Atıf Yılmaz' filmleri gösterimi

Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisi’nce, 15-22 Ağustos tarihlerinde Foça Beşkapılar Kalesi’nde; Türk Sineması’nın en önemli yönetmenlerinden Atıf Yılmaz’ın filmleri gösterilecektir.
Foça'da 'Atıf Yılmaz' filmleri gösterimi
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Ağustos 2017 Pazartesi 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sinema günleri ‘‘Selvi Boylum Al Yazmalım’’ isimli filmin özel gösterimi ile başlayacaktır.  15 Ağustos, Salı akşamı gerçekleşecek olan özel gösterime; Deniz Türkali ve Arif Keskiner, onur konukları olarak katılacaklardır.

Saat 21.00’de başlayacak olan ücretsiz film gösterimlere, tüm halkımız davetlidir. Yeni Foça’dan katılmak isteyenler için, saat 20.00’de Karadut Kafe önünden araç kaldırılacaktır.

Program:

15 Ağustos, Salı ‘‘Selvi Boylum Al Yazmalım’’, 16 Ağustos, Çarşamba ‘‘Mine’’, 17 Ağustos, Perşembe ‘‘Seni Seviyorum’’, 18 Ağustos, Cuma ‘‘Bir Yudum Sevgi’’, 19 Ağustos, Cumartesi ‘‘Ah Belinda’’, 20 Ağustos, Pazar ‘‘Adak’’, 21 Ağustos Pazartesi ‘‘Adı Vasfiye’’, 22 Ağustos, Salı ‘‘Deli Kan’’

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası