Ege Postası
Geri

Foça'da 'Yağma Yılları ve Yolsuzluk Düzeni' konuşuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütünün, ‘Yağma Yılları ve Yolsuzluk Düzeni’ başlıklı panel Foça Reha Midilli Kültür Merkezinde yapıldı.
Foça'da 'Yağma Yılları ve Yolsuzluk Düzeni' konuşuldu
Haberler / Yerel Politika
18 Nisan 2016 Pazartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Panele Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ,CHP  Foça Belediye meclis üyeleri, CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer,CHP İl yönetiminden Ezgi Işık, CHP Aliağa,Gaziemir,Bergama   ilçe başkanları ve partililer katıldı.‘Yağma Yılları’ isimli kitabı da bulunan CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun konuşmacı olduğu panelin moderatörlüğünü  eski milletvekili ve CHP Parti Meclisi üyesi Mustafa Moroğlu yaptı. Panelin açılış konuşmasını yapan   katılım çağrısı yapan Moroğlu, “AKP'nin 13 yıldır ihalelerde, TOKi ile kurduğu rant, yağma, talan ve yolsuzluk düzenini panelde konuşacağız."dedi.

CHP Milletvekili Aykut  panelde yaptığı konuşmada "Yolsuzluk her dönemde hatta her ülkede rastladığımız ve çoğunlukla kanıksanmış bir olgudur. Ancak, AKP dönemi yolsuzluklarını diğer örneklerden ayıran en önemli unsur, yolsuzlukların çoğunlukla münferit vakalar olmasına karşın bu dönemdeki yolsuzlukların yaygın ve organize yapılmış olmasıdır. Cumhuriyet tarihimizde devletin en küçük alımından trilyonluk ihalelere kadar tamamının yönetildiği bir başka dönem olmamıştır. Eğer bu dönemde Türkiye bir Anonim Şirket gibi yönetilmişse, şirketin Yolsuzluk A.Ş. olduğunu söylersek abartmış olmayız.”dedi.

Erdoğdu paneli , Maden yolsuzlukları ve madenci cinayetleri, Doğalgaz raporu, Enerji yolsuzlukları konularını anlatarak bitirdi ve kitabını imzaladı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası