Ege Postası
Geri

Foça'lılar Muzaffer İzgü'yü anıyor

Foça’da yaşayan vatandaşlar, Foça Belediyesi’nin 27 Ağustos günü hayata veda eden Duayen Yazar Muzaffer İzgü için düzenlediği saygı köşesinde açılan ‘Anı Defteri’ne, sanatçıyla ilgili duygu, düşünce ve hatıralarını yazıyor.
Foça'lılar Muzaffer İzgü'yü anıyor
Haberler / İzmir
6 Eylül 2017 Çarşamba 12:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki ‘Anı Defteri’ne yazan vatandaşlara; ‘‘Küçük Dev Adam: Çocuk ve Gençlik Yazınında Muzaffer İzgü Sempozyumu’’ ve ‘‘Çapulcu Musu? vay vay’’ isimli kitaplar hediye ediliyor. ‘Anı Defteri’ne yazanlar arasında, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, misafir Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Şair-Yazar Hüseyin Yurttaş’da yer aldı. Duayen Yazar Muzaffer İzgü’nün, Foça Belediyesi’nce düzenlenen Deniz Öyküleri Yarışmalarına uzun yıllar jüri üyeliği yaptığını hatırlatan Başkan Demirağ; ‘‘Çok değerli yazarımız Muzaffer İzgü, Foça’mızda düzenlediğimiz edebiyat etkinliklerimize her çağrımızda koşup gelerek bizlere çok önemli destekler verdi. Kalplerimizdeki yeri büyük. Onu her zaman saygı ve özlemle anacağız’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası