Ege Postası
Geri

Foggo adaylık iddialarına son noktayı koydu: Hiçbir ilçeden aday değilim!

Hacer Foggo’nun TİP’ten Karabağlar Belediye Başkan adayı olacağı iddiaları gündeme geldi. Adaylık iddialarına son noktayı koyan Foggo, “İddiaların gerçekliği yok. İzmir’de ne Karabağlar’dan ne de başka bir ilçeden aday olmayacağım” dedi.
Foggo adaylık iddialarına son noktayı koydu: Hiçbir ilçeden aday değilim!
Haberler / Yerel Politika
13 Şubat 2024 Salı 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerde aday belirleme çalışmaları devam ediyor.  CHP’nin eski Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo’nun İzmir’den aday olacağı iddiaları gündemden düşmüyor.

KONAK’TAN ADAY ADAYI OLMUŞTU

CHP’den Konak Belediye Başkan aday adayı olan Hacer Foggo’nun Karaburun’dan aday gösterilmesi gündeme gelmişti ancak CHP üst yönetimi Foggo’yu Konak’tan da Karaburun’dan da aday göstermedi. 

“BENİ SIĞDIRAMADINIZ”

Foggo aday gösterilmemesinin ardından sosyal medya hesabından CHP üst yönetimine sitem etti. Foggo açıklamasında, “Siz beni sığdıramadınız CHP’ye oysa ben sığınılacak bir liman değil, talana, yoksulluğa karşı mücadele edecek kamusal bir alan için aday oldum. Şimdi yine ülkenin her yanındaki o girilemeyen evler, o sokaklar beni bekler” ifadelerine yer vermişti.  

“SUNDUĞUM LİSTEDE VARDI”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Foggo’nun açıklamasının ardından konuya açıklık getirerek, "MYK'ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. Ancak büyük bir itiraz yükseldi. 14 Mayıs seçimi bitince ertesi gün sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf gösterildi. İtiraz edildi" ifadelerini kullandı.

SON NOKTAYI KOYDU

Son olarak Hacer Foggo’nun TİP’ten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı iddiaları konuşulurken, bu kez de TİP’in Karabağlar Belediye Başkan adayı olacağı iddiaları ortaya atıldı.  

Adaylık iddialarına ilişkin Ege Postası’na konuşan Hacer Foggo iddiaları yalanlarken, “Gerçekliği yok. İzmir’de ne Karabağlar’dan ne de başka bir ilçeden aday olmayacağım” diyerek son noktayı koydu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası