Ege Postası
Geri

Frankenstein İzmir'de de kapalı gişe

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu'nun Türkiye'de ilk kez sahnelenen ve her gösteriminde kapalı gişe oynayan “Frankenstein" oyunu İzmir seyircisiyle buluştu.
Frankenstein İzmir'de de kapalı gişe
Haberler / Kültür - Sanat
22 Şubat 2016 Pazartesi 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Anadolu Efes'in katkılarıyla, HDI Sigorta'nın desteğiyle, Virgin Radio Türkiye'nin radyo sponsorluğunda ve Hürriyet'in medya sponsorluğu ile Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyun büyük ilgi gördü. Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Kerem Alışık’ın rol aldıkları “Frankenstein"ın isimli oyunun sonunda tüm ekip seyirciyi selamlarken duygulu anlar yaşadı. Makyöz Neriman Eröz tarafından 2,5 saat süren plastik makyajıyla canlandırdığı “Yaratık" karakterine bürünen ve büyük değişimi ile herkesi şaşırtan Kerem Alışık, "İzmir'de Türkiye de ilk kez sahnelenen Frankenstein ile tiyatro izleyicisinin karşısında oynamak bizim için bir onurdu. Alkışların hediye olduğu bu oyunla buluşmanın heyecan ve coşkusunu İzmir seyircisiyle yaşadık" dedi. (DHA)


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası