Ege Postası
Geri

Freni boşalan otobüsün işyerine çarpması güvenlik kameralarına yansıdı (Özel)

Balıkesir'de freni boşalan bir belediye halk otobüsü, cadde üzerindeki mağazaya girdi. Kazada şoförle birlikte 6 kişi yaralandı. İşyerinin önünde kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Kaza anı, işyerinin üç güvenlik kamerası tarafından...
Freni boşalan otobüsün işyerine çarpması güvenlik kameralarına yansıdı (Özel)
Haberler / Güncel
24 Eylül 2013 Salı 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir'de freni boşalan bir belediye halk otobüsü, cadde üzerindeki mağazaya girdi. Kazada şoförle birlikte 6 kişi yaralandı. İşyerinin önünde kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Kaza anı, işyerinin üç güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İşyerinin dışında bulunan iki ve içerideki bir kameraya yansıyan görüntülerde, insanların yaşadığı korku dikkat çekiyor. Saat 11.53 sıralarında meydana gelen kazadan önce işyerinin önündeki kaldırımdan onlarca insanın geçtiği görülüyor. Çok kısa bir süre önce ise işyerinin önünde park eden bir araba oradan uzaklaşıyor. Birkaç saniye kala da kaldırımda yürüyen ve telefonla konuşan bir kişi, son anda otobüsü farkederek kaçıyor. Başka bir kişi de son anda otobüsün önünden kaçmayı başarıyor.

Güvenlik kameralarına yansıyan kazadan sonra işyeri çalışanları, otobüste bulunanlara ve çarptığı arabadaki bir kadına yardım ediyor. Kaza esnasında işyerinde alışveriş yapanlar ise korku yaşıyor. Hamile bir kadın, çarpmanın etkisiyle elindeki kıyafetleri yere atıyor. Diğer bir kadın ise kulaklarını kapatıyor. Küçük kızıyla alışveriş yapan bir kadının da telaşı görülüyor. İşyerinin giriş kapısı ve camlarının kırılmasıyla vatandaşlar büyük korku yaşıyor.

Olay, dün öğle saatlerinde Anafartalar Caddesi'nde meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadesine göre 10 D 5726 plakalı belediye halk otobüsünün freni, Saat Kulesi mevkisinden yokuş aşağı inerken boşaldı. İçinde yolcuları bulunan otobüs, bu sırada hareket halindeki 10 DC 441 plakalı arabaya, ardından da park halindeki başka bir otomobile çarptı. Hızını alamayan otobüs, cadde üzerinde bulunan çocuk giyim mağazasının vitrinine çarparak durabildi. Kazada otobüs şoförü İrfan Demir, yolcular Zekeriya Özaydın, Ayşe Özaydın ve Bayram Özoklu ile ismi öğrenilemeyen iki kişi daha yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye kaldırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası