Ege Postası
Geri

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'ta BM Genel Kurulu'na hitap edecek. BM'de 'Liderler Diyaloğu: Vizyondan Eyleme' başlıklı oturumda konuşacak olan Cumhurbaşkanı Gül, BM Genel Kurulu toplantıları dolayısıyla heyet başkanlarına Türkevi'nde...
Cihan Haber Ajansı Gündemi
Haberler / Güncel
24 Eylül 2013 Salı 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, New York'ta BM Genel Kurulu'na hitap edecek. BM'de 'Liderler Diyaloğu: Vizyondan Eyleme' başlıklı oturumda konuşacak olan Cumhurbaşkanı Gül, BM Genel Kurulu toplantıları dolayısıyla heyet başkanlarına Türkevi'nde resepsiyon verecek.(New york)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti MYK toplantısına katılacak. Erdoğan akşam ise Büyük Doğu Düşüncesi ve Necip Fazıl Kısakürek'in eserlerinde 'İdeal Tük Gençliğinin nitelikleri' konulu makale yarışmasının ödül törenine iştirak edecek.(14.00-19.00-Ankara)


POLİTİKA
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı yolları dahil) projesi yapım çalışmalarında incelemelerde bulunacak. Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünce Hasan Öztimur’a 'Uludağ Üniversitesi Onur Doktoru' ünvanı ve Vali Şahabettin Harput’a 'Uludağ Üniversitesi Fahri Profesör' ünvanının verilmesi törenine katılıp, Hasan Öztimur İnşaat Mühendisliği Bölümü Binasının ve Mühendislik Fakültesi Dekanlık Binası açılışını yapacak. Bursa Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı Beşevler parkının açılışını yapacak. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı’nda konuşacak. (10.15-18.00-Bursa)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 'ICCI 2013 Enerji Oscar Ödülleri' törenine katılacak. (19.30-Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi muhabirleri ile kahvaltı yapacak.(09.30-Ankara)


EKONOMİ
- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Haekkerup ile görüşüp Türkiye-Danimarka JETCO Toplantısına katılacak.(12.00-Ankara)

- Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ve Para Piyasası Kurulu üyeleri Denizli’de “Para Politikaları” konulu bir konferansa katılacak. (10.00-Denizli)

- Türk-Arap Ekonomi, Ticaret ve Yatırım Bakanları zirvesi Mersin’de yapılıyor. (Mersin)

- 3. Köprü, 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul gibi projelere uyumlu İstanbul’da arsa ile konut fiyatları arttı. Bu noktada Cihan Haber Ajansı, gayrimenkul fiyatlarını derledi, emlak uzmanlarından değerlendirme aldı. (Özel)


DÜNYA
- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, New York'ta Nükleer Yayılmanın Önlenmesi Silahsızlanma Girişimi Bakanlar Toplantısı'na katılacak.(New york)

- Kenya'da alışveriş merkezine düzenlenen saldırıya ilişkin gelişmeler izleniyor. (Nairobi)

- Çocuklarıyla inşaatta kalan Suriyeli anne: Allah ne zaman nasip ederse döneriz (Beyrut- Özel)

GÜNCEL
- İstanbul İlim ve Kültür Vakfı tarafından Wow Otel’de düzenlenen ve ‘Nübüvvet’ konusunun ele alındığı ‘10. Uluslararası Bediüzzaman Sempozyumu devam ediyor. (10.00-İstanbul)

- Samanyolu Yayın Grubu’nun tablet okuyucularına hitap edecek dijital dergisi Mars Tab’ın tanıtımı İstanbul Edition Hotel’de gerçekleştirilecek. (10.00-İstanbul)

- Türk Eğitim Vakfı, Zeki Müren’i ölümünün 17. Senesinde anıyor. Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerçekleşecek anma töreninin ardından Zeki Müren’in Emirsultan Mezarlığı’ndaki kabri ziyaret edilecek. (10.00-12.00-Bursa)


SPOR
- Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın yapacağı sponsorluk anlaşması Başkan Ünal Aysal katılımı ile yapılacak. (11.00-İstanbul)

- Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu, TSYD Levent’te basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-İstanbul)

- Fenerbahçe’de Gençlerbirliği maçı hazırlıkları başlayacak. (İstanbul-18.00)

- Kenan Sofuoğlu, organ bağışı kapsamında Sultanahmet’te gösteri yapacak (11.00-İstanbul)

- Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. (17.00-Bursa)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası