Ege Postası
Geri

Fuar İzmir ayakkabıcılara ev sahipliği yapıyor

SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı bu yıl 39’uncu kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuar İzmir’de 10 Mart’ta kadar sektör temsilcilerini ağırlayacak olan fuarın açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar İzmir sayesinde kentin fuarcılıkta büyük bir atılım gerçekleştirdiğini söyledi. Fuar İzmir ayakkabıcılara ev sahipliği yapıyor
Fuar İzmir ayakkabıcılara ev sahipliği yapıyor
Haberler / İzmir
7 Mart 2016 Pazartesi 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir’de fuarcılık faaliyetlerinin simgelerinden olan SHOEXPO Fuar İzmir’de 39’uncu kez merhaba dedi. 132 katılımcı ile kapılarını açan İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenleniyor. Toplam 3 gün boyunca sektör temsilcilerine açık olacak olan fuarda bu yıl ayrıca, toplam 138 tasarımın yarıştığı Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması, tasarımcı Hakan Akkaya’nın “Siyah Cazibe” adlı defilesi gibi etkinliklerle renklenecek.
 


“FUARCILIK KATLANARAK BÜYÜYOR”
Törene ev sahipliği yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ayakkabı Fuarı’nın bu sene geçtiğimiz yıla oranla çok daha zengin geçeceğini belirterek, “Fuarımıza 132 firma katılacak ve bu sene bir tasarım yarışması düzenliyoruz. Fuar İzmir’de İzmir fuarcılığı 2016’dan itibaren katlanarak büyüyor. Amacımız başta Ege Bölgesi ve İzmir olmak üzere ülkemizdeki üreticiler ile dünyayı burada buluşturmak, ülkemizin sanayi ve ticaretinin gelişimine katkıda bulunmak. Ayrıca yan ürün olarak hizmet sektörün İzmir’de belli bir noktaya gelmesi, gelişmesi, para kazanması ve yatırım yapması için de çok önemli bir etkinlik. Bu büyük yatırımın İzmir’e ve ülkemize katkıda bulunması için herkesten destek bekliyoruz. Tüm katılımcılara ve ziyaretçilere başarılar, hayırlı işler diliyorum. Tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Fuarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
DEMİRTAŞ’TAN KOCAOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Kentteki fuarcılık sektörünün gelişiminde Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarına vurgu yapan İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ise şunları dile getirdi: “Bu yıl fuarlarımız giderek büyüyor ama bunun esas nedeni Fuar İzmir gibi güzel bir yerin inşa edilmesidir. Bunun için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ediyoruz.”
 


34 ÜLKEDEN 132 KATILIMCI YER ALIYOR
Fuarın açılış töreninin ardından etkinliğe katılan 23 kişilik Kosova heyeti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkürlerini sunarak bir plaket takdim etti. Törenle birlikte açılışı gerçekleşen fuarda stantları gezen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve sektör temsilcileri esnaf ile bol bol sohbet etti, bol kazanç dileklerini iletti. 


OTOBÜS KALKIYOR
İzmir ayakkabı endüstrisini yurtdışındaki alıcılarla buluşturan SHOEXPO'ya gelen profesyonel ziyaretçiler için fuar süresince İZFAŞ tarafından otobüs seferleri düzenleniyor. Her 30 dakikada bir gerçekleştirilen otobüs seferleri Hilton Oteli, Swissotel Büyük Efes, Anemon İzmir Oteli, Wyndham Grand İzmir Özdilek Oteli ve Basmane 9 Eylül Fuar Kapısı önünden hareket ediyor. 39. SHOEXPO Fuarı ile katılımcılar, önümüzdeki sezonun sonbahar/kış ayakkabı ve çanta modasını vitrinlerden önce İzmir'de sergiliyor. Fuar, 10 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası