Ege Postası
Geri

Futbolun Kraliçeleri'ne bauMax'tan destek

Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın da sponsorlar arasında olduğu Türkiye’nin ilk Kadınlar Kurumsal Halı Saha Turnuvası, 6 Ekim’deki final maçıyla sona eriyor.Hafta içi topuklu ayakkabı ve etekleriyle plazalarda masa başı işlerine giden...
Futbolun Kraliçeleri'ne bauMax'tan destek
Haberler / Spor
1 Ekim 2013 Salı 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın da sponsorlar arasında olduğu Türkiye’nin ilk Kadınlar Kurumsal Halı Saha Turnuvası, 6 Ekim’deki final maçıyla sona eriyor.

Hafta içi topuklu ayakkabı ve etekleriyle plazalarda masa başı işlerine giden kadınlar, hafta sonu Swarovski taşlı formaları, duyarlı pankartları ile futbolu öğretmek için sahaya iniyor. 28 Eylül Cumartesi günü başlayan Türkiye’nin ilk Kadınlar Kurumsal Halı Saha Turnuvası’nın final maçının 6 Ekim’de gerçekleşeceği açıklandı.

bauMax, 6 Ekim Pazar günü Akatlar Halı Saha’da gerçekleşecek bu nefes kesecek mücadeleye kadın-erkek tüm futbol severleri davet ederken, final gününde önemli etkinlikler yapılacağını da duyurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası