Ege Postası
Geri

GAPGİAD Başkanı: Gaziantep’i Türkiye’de değil dünyada markalaştırmalıyız

Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan, Gaziantep’i sadece Türkiye’de değil dünyada marka haline getirilmesi gerektiğini ifade etti. Gaziantep’in öncelikle markalaştırılması yönünde...
GAPGİAD Başkanı: Gaziantep’i Türkiye’de değil dünyada markalaştırmalıyız
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Girişimci İşadamları Derneği (GAPGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışkan, Gaziantep’i sadece Türkiye’de değil dünyada marka haline getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gaziantep’in öncelikle markalaştırılması yönünde adımlar atılması gerektiğini dile getiren GAPGİAD Başkanı Akın Çalışkan, markalaşmanın bazen yanlış anlaşıldığını açıkladı. Bu şehri birbirimize değil başka şehirlere, başka insanlara anlatmalıyız diyen Akın Çalışkan, “Gerekirse bunun için bir Gaziantep tanıtım grubu kurmalıyız. Bu işi üstlenen yurtiçinde ve yurtdışında bir program çerçevesinde şehrimizi anlatmalıyız. Bir ürünü nasıl pazarlıyorsak bu şehri de pazarlamalıyız. Dünyanın en önemli mozaik müzesinden birinin şehrimizde olmasının yanında büyüklü küçüklü bir çok müzemizin ve tarihi mekanlarımızın da tanıtılması, pazarlanması gerekmektedir.” dedi.

Gaziantep’in en büyük dezavantajının liman eklikliği olduğuna dikkat çeken Çalışkan, “Limanı olmayan Gaziantep’e liman getiremiyorsak limana giden en kısa yolu yaparak bu eksiği gidermeliyiz. Bunun içinde Gaziantep’in Hassa Tünel projesini yakından takip etmesi, Polateli Organize sanayi bölgesi ile 6. ve 7. Organize sanayi bölgelerinin hızla kurulması lazım.” diye konuştu.
Gaziantep’in mutlaka bundan sonrası için Expo City olmak yolunda ilerlemesi gerektiğinin altını çizen Çalışkan, havalimanının uluslararası olacak şekilde yapılandırmalısı gerektiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası