Ege Postası
Geri

LYS'de TS-2 puanından Manavgat birincisi olan Partal tam altınla ödüllendirildi

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), TS-2 puanında Türkiye 632'ncisi ve Antalya Manavgat birincisi olan Şelale Lisesi öğrencisi Emine Partal tam altınla ödüllendirildi.     Şelale Lisesi'nde yapılan törende Okul Müdürü Ömer...
LYS'de TS-2 puanından Manavgat birincisi olan Partal tam altınla ödüllendirildi
Haberler / Genel
2 Temmuz 2013 Salı 14:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS), TS-2 puanında Türkiye 632'ncisi ve Antalya Manavgat birincisi olan Şelale Lisesi öğrencisi Emine Partal tam altınla ödüllendirildi.

    Şelale Lisesi'nde yapılan törende Okul Müdürü Ömer Ünlü, TS-2 482,6 puan alan öğrencileri Emine Partal'ı tam altınla ödüllendirdi. Öğrencilerinin LYS'de TS-2 puanında Türkiye 632'ncisi ve Manavgat birincisi olmasından gurur duyduklarını belirten Ünlü, geçen yılda 2 öğrencilerinin ilk bine girerek başarı gösterdiğini söyledi.

    Devlet lisesinde Manavgat birincisi çıkarmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Ünlü, öğrencilerini elde ettiği başarı için tam altınla ödüllendirdiklerini kaydetti. Ünlü, bir öğretmeninin de öğrencisinin elde ettiği başarı için 100 lira harçlık verdiğini kaydetti. Ünlü, "Şelale Lisesi 2 yıldır LYS sınavında başarısına başarı katıyor. Okulumuzdan Manavgat birincisi çıkarmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencimizi ve öğrencimizin yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum." diye konuştu.

Öğrenci Emine Partal'da yaptığı açıklamada, birinci tercihinin Gazi Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı öğretmenliği olacağını söyledi. Hayalini edabiyat öğretmenliğinin süslediğini anlatan başarılı öğrenci Partal, üniversiteyi bitirince üniversitede kalarak kendi alanında akademik çalışma yapacağını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası