Ege Postası
Geri

GAZİDEK’te kayıt zamanı

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla hizmet veren Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu’nda yeni dönem kayıtları başlıyor. 2021-2022 eğitim döneminin ön kayıtları 7 Haziran Pazartesi günü başlayacak, 25 Haziran Cuma günü son bulacak. GAZİDEK’teki kurslara 6, 7, 8 ve12. sınıf öğrencileri başvuru yapabilecek.
GAZİDEK’te kayıt zamanı
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Haziran 2021 Pazartesi 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ön kayıt yaptırmak isteyenler GAZİDEK Ana Kurs Merkezi ile GAZİDEK Sarnıç Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek kayıt formunu doldurup ön kayıt yapabilecek. Ön kayıt yapan öğrenciler daha sonra sınava alınacak. Sınavda başarı gösteren ve ekonomik durumu zayıf olan öğrenciler GAZİDEK’teki eğitimlere katılmaya hak kazanacak. GAZİDEK’teki eğitimlere katılacak öğrenciler alanında uzman öğretmenlerden ders alacak, lise ve üniversite sınavında başarı göstermek için yıl boyunca ter dökecek.

Başkan Arda: Kayıt için geç kalmayın

Anadolu ve Fen Liseleri ile üniversite sınavlarına hazırlanan ortaokul ve lise öğrencilerine, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için ücretsiz kurs verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Gaziemir Belediyesi Destek Eğitim Kursu’nda yeni dönem kayıtları başlıyor. Haydi gençler, ön kayıt yaptırmak için geç kalmayın” çağrısı yaptı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası