Ege Postası
Geri

GİŞHAD, inşaat sektöründe üretim yapan üyeleri ile bir araya geldi

Giresun İş hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD), inşaat sektöründe üretim yapan üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda GİŞHAD Genel Sekreteri Ferhat Yılmaz, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) 18-19 Haziran 2013...
GİŞHAD, inşaat sektöründe üretim yapan üyeleri ile bir araya geldi
Haberler / Güncel
31 Mayıs 2013 Cuma 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Giresun İş hayatı Dayanışma Derneği (GİŞHAD), inşaat sektöründe üretim yapan üyeleri ile bir araya geldi.

Toplantıda GİŞHAD Genel Sekreteri Ferhat Yılmaz, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) 18-19 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştireceği Türkiye Dünya Ticaret Köprüsü 2013 programı ve 27-30 Eylül 2013 tarihlerinde Gana’da gerçekleşecek olan İnşaat Fuarı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü 2013 organizasyonu hakkında bilgi veren Yılmaz, programın yeni pazarlara açılmada büyük bir kolaylık sağlayacağını belirtti. 140 ülkeden bin 500 ithalatçının programa katılacağını ifade eden Yılmaz, “2011 yılı itibariyle sektörel olarak düzenlenen Ticaret Köprüsü programı bu yıl 19-20 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. İnşaat, yapı malzemeleri, mobilya ve iş makineleri sektörlerine yönelik düzenlenen Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü 2013 programında 101 stant kurularak 30 bin ikili iş görüşmesi yapılacak.” dedi.

Geçen yıl Tuskon Evrensel Fuar A.Ş. olarak Gana'nın sektördeki en prestijli ve profosyonel fuarı olan 10. Akra Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Emlak ve Mobilya Fuarına başarılı bir Milli Katılım organizasyonu gerçekleştirildiğini dile getiren Yılmaz, "Geçen sene fuara Türkiye'nin yanı sıra Çin, Almanya, Güney Afrika, Nijerya katılım gerçekleştirmiş ve Toplamda 123 firma katılmıştır." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası