Ege Postası
Geri

Uyuşturucu operasyonunda itiraz kabul edildi;19 şüpheliye yakalama çıktı

Sakarya merkezli İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda mahkemece serbest bırakılan 19 şüpheli için yeniden yakalama kararı çıkartıldı.    Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu...
Uyuşturucu operasyonunda itiraz kabul edildi;19 şüpheliye yakalama çıktı
Haberler / Güncel
31 Mayıs 2013 Cuma 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya merkezli İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda mahkemece serbest bırakılan 19 şüpheli için yeniden yakalama kararı çıkartıldı.

    Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın uyuşturucu temin etme ve satışına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 21 Mayıs'ta Sakarya, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da 100 ayrı adrese düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 25 şüpheliden 6'sı 24 Mayıs'ta nöbetçi sulh ceza mahkemesince tutuklanmıştı. 9'u adli kontrolle olmak üzere 19 iüpheli ise serbest bırakılmıştı.

    Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı, eski Avrupa Karete Şampiyonu S.A.'nın da aralarında bulunduğu 19 şüphelinin serbest bırakılmalarına itiraz etti. İtiraza bakan Sakarya 1. Asliye Ceza Mahkemesi, 19 şüpheli için yakalama kararı çıkarttı.

    Yakalama kararının ardından narkotik ekipleri, serbest bırakılan şüphelileri yeniden yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheliler, yakalama kararları tutuklamaya çevrildikten sonra cezaevine gönderilecek.

    Uyuşturucu operasyonunda 3 bin adet uyuşturucu hap, 5 kilogram esrar ve 15 paket bonzai adlı uyuşturucu ele geçirilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası