Ege Postası
Geri

Galatasaray Medical Park - Banvit final serisi 5 Haziran'da başlayacak

Beko Basketbol Ligi finalini oynayacak Galatasaray Medical Park ile Banvit serisi İstanbul'da üst üste oynanacak 2 karşılaşma ile başlayacak.Galatasaray Medical Park, final yolunda Tofaş ve Pınar Karşıyaka'y geride bırakırken, Banvit ise Beşiktaş...
Galatasaray Medical Park - Banvit final serisi 5 Haziran'da başlayacak
Haberler / Spor
3 Haziran 2013 Pazartesi 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beko Basketbol Ligi finalini oynayacak Galatasaray Medical Park ile Banvit serisi İstanbul'da üst üste oynanacak 2 karşılaşma ile başlayacak.

Galatasaray Medical Park, final yolunda Tofaş ve Pınar Karşıyaka'y geride bırakırken, Banvit ise Beşiktaş ve Anadolu Efes'i saf dışı etti.

Galatasaray Medical Park'ın Banvit ile oynayacağı Beko Basketbol Ligi play-off final serisi birinci ve ikinci maçları 5 ve 7 Haziran'da İstanbul'da oynanacak. İlk maç 5 Haziran Çarşamba günü saat 20.30'da ikinci maç ise 7 Haziran Cuma günü yine saat 20.30'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak.

Sarı - kırmızılı ekip normal sezonu 27 galibiyet ile lider tamamlamış, play-off çeyrek finalinde Tofaş'ı 2-0 ile geçmiş ve play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'yı 70 - 54, 64 - 59 ve 77 - 79'luk skorlarla mağlup edip 3-0 ile finale kalmıştı.

Finalde Galatasaray Medical Park'ın rakibi olan Banvit ise ligde normal sezonu 25 galibiyet ile üçüncü sırada bitirmişti. Banvit, play-off çeyrek finalinde Beşiktaş'ı 2-0 ile geçerken play-off yarı finalinde Anadolu Efes'i 3-1 ile elemişti.

Beko Basketbol Ligi'nde bütün play-off serileri 0-0 başlayacak. En çok yedi maç üzerinden düzenlenen play-off final serisinde dört galibiyete ulaşan takım şampiyon olacak. Galatasaray Medical Park saha avantajına sahip olup ilk iki maçını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacak.

Serinin üçüncü ve dördüncü maçı Bandırma'da bulunan Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Gerek olması halinde beşinci maç ev Galatasaray Medical Park'ın ev sahipliğinde, altıncı maç deplasmanda ve yedinci maç bir kez daha Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak.

Play-off final maç programı TBF tarafından daha sonra açıklanacak.

GALATASARAY MEDİCAL PARK, BANVİT'İ ÜÇ MAÇIN İKİSİNDE YENDİ

Galatasaray Medical Park, 30 Aralık'ta Beko Basketbol Ligi'nin 13. haftasında rakibine konuk olmuş ve mücadeleden 74-67'lik skorla mağlup ayrılmıştı. 22 maç üst üste kazanarak finale gelen sarı - kırmızılı ekibin ligdeki son yenilgisi de bu maç olmuştu.

8 Şubat'ta Eskişehir'de Türkiye Kupası yarı finalinde de Banvit ile karşılaşan Galatasaray Medical Park, uzatmaya giden maçı 68 - 81 kazanmıştı. 25 Nisan'da Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında İstanbul'da seyircisiz oynanan maçta sarı - kırımızılı ekip Banvit'i 83-75 ile bir kez daha mağlup etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası