Ege Postası
Geri

Galatasaray'a İzmir'de coşkulu karşılama

SPOR Toto Süper Lig’de, 22'nci haftanın açılış maçında yarın Akhisar Belediyespor ile Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak Galatasaray, İzmir’de coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşıladı.
Galatasaray'a İzmir'de coşkulu karşılama
Haberler / Spor
14 Şubat 2013 Perşembe 18:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sarı kırmızılı kafileyi getiren özel uçağın Adnan Menderes Havaalanı’na inmesinden 1 saat önce, İç Hatlar Gelen Yolcu Terminali’nin önünde bekleyen 800 kadar taraftar, meşaleler yaktı, marşlar okudu. Polisin bariyerlerli önlem alarak takım otobüsüne yaklaştırmadığı fanatikler, futbolcuları görebilmek için birbirleriyle yarıştı. Terminal çıkışında en büyük ilgiyi, Akhisar Belediyespor randevusunda ilk kez taraftarların huzuruna çıkmaya hazırlanan Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba gördü. Çıkışta bazı taraftarların imza isteğini kırmayan Drogba, kalabalığı selamladıktan sonra otobüse bindi.

Galatasaray’in bir diğer yıldızı Wesley Sneijder ise çıkışta biriken medya mensuplarının arasından sıyrılıp, otobüse bindi. Bir kadın taraftar, yönetici Abdürrahim Albayrak’a çiçek verdi. Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün, kalabalığın arasından çıkması 20 dakikayı bulurken, fanatik taraftarlar meşalelerle futbolcuları Swiss Otel Grand Efes’e uğurladı.

Teknik Direktör Fatih Terim çıkışta VIP kapısını tercih edip, takımdan ayrı özel otomobille otele geçti.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası