Ege Postası
Geri

Galatasaraylı yıldızın eşinin hız denemesine ceza

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, Çeşme ilçesine lüks aracı ile hız yapması sosyal medyaya düşen Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu ile ilgili soruşturma başlatan polis, 50 kilometrelik mesafeyi ortalama 192 kilometre hızla giden Yağmur Sarıoğlu'na 462 Lira ceza kesti.  Yağmur Sarıoğlu'nun Çeşme otobanındaki hız rekoruna
Galatasaraylı yıldızın eşinin hız denemesine ceza
Haberler / Güncel
28 Haziran 2016 Salı 17:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Lamborghini ile 270 km hız yapan Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, bir vatandaş tarafından polise şikayet edildi.

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, internet fenomeni arkadaşı Kerimcan Durmaz ile birlikte Lamborghini'de 270 km hız yapmıştı. Kerimcan Durmaz'ın snapchat'ten paylaştığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Bu görüntüler üzerine bir vatandaş, Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden Yağmur Sarıoğlu'nu polise şikayet etti. Vatandaş, şikayet açıklmasında "İzmir Çeşme otobanında Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun, saatte 270 km ile hız sınırı 2 katından fazla aşması. gereken cezai işlemin yapılmasını arz ederim." dedi.

GALATASARAYLI YILDIZIN EŞİNİN HIZ DENEMESİNE 462 LİRA CEZA
Geçtiğimiz Pazar günü, Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu olduğu iddia edilen kişinin Çeşme otoyolunda aracı ile 270 kilometre hız yaptığı kamera görüntülerinin basına yansıması üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Yapılan araştırmada hız yapan lüks aracın plaka kaydında aracın Ayşe Yağmur Sarıoğlu'na adına kayıtlı olduğu belirlendi. Söz konusu aracın incelenen radar kayıtlarında bulunmadığı, aracın Karayollarına ait gişe kameralarından yapılan incelemesinde ise geçtiğimiz Cuma günü saat 12.28 sıralarında Seferihisar gişelerinden giriş yaparak, 12.43’ te Alaçatı gişelerinden çıkış yaptığı ve yapılan mesafe süre hesaplaması sonucunda aracın ortalama hızının 192 kilometre olduğu tespit edildi. 50 kilometrelik mesafeyi kısa sürede giden Yağmur Sarığolu'na hız sınırını aştığı için 462 lira para cezası kesildiği öğrenildi. 
Öte yandan polis, Yağmur Sarıoğlu hakkında'Trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçundan dolayı da Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Sabri'den rekor hıza tepki eşi Yağmur'a uyarı!

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, hız tutkusuyla ünlü! Pilotluk eğitimi alarak özel bir havayolu şirketinde işe başlayan Yağmur Sarıoğlu, Lamborghini marka spor otomobilleri ve motosikletiyle medyada sık sık kendine yer buluyor. Yağmur Sarıoğlu, son olarak İzmir-Çeşme otobanında yaptığı hızla gündeme geldi.

Pilotluk eğitimi alarak özel bir havayolu şirketinde işe başlayan Yağmur Sarıoğlu, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ı havalimanına yetiştirmek için Lamborghini marka aracıyla otobanda 270 kilometre hız yaptı. Durmaz'ın bu anları Snapchat'ten yayınlaması olay oldu.
Bu görüntüler üzerine bir vatandaş, Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden Yağmur Sarıoğlu’nu polise şikayet etti.

SABRİ'DEN UYARI GELDİ
Bu hareketinden sonra Yağmur Sarıoğlu'na eşi Sabri'den uyarı geldi. Çıkan haberlerden sonra eşinin aşırı hız yapmasına sinirlenen Sabri'nin "Bir daha böyle bir şey istemiyorum" dediği öğrenildi.

AMERİKA'DA 108. KATTAN ATLAMIŞTI 
Adrenalin tutkunu olan Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde de Las Vegas'taki bir binanın 108. katından atlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası