Ege Postası
Geri

Gasp zanlıları cezaevine

İzmir'in Karabağlar ilçesinde geçen 23 Ocak'ta bir marketçiyi pompalı tüfek ve bıçak tehtidiyle gasp eden üç kişi polis tarafından yakalandı, mahkemede tutuklandı. Karşıyaka ilçesinde ise 51 yaşındaki K.İ.'yi döverek 4 bin lira parasını zorla aldıkları belirtilen 5 kişiden 3'ü polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevkedilen zanlılar tutuklandı.
Gasp zanlıları cezaevine
Haberler / 3. Sayfa
18 Mart 2016 Cuma 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
23 Ocak tarihinde saat 21.30 sıralarında yüzleri kapalı kişiler Karabağlar 3885 Sokak üzerinde bulunan bir markete pompalı tüfek ve bıçakla girip market sahibi C.Y.'nin (31) 390 Lirasını, cep telefonunu gaspetti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan teknik çalışmalar sonuçunda olayı gerçekleştiren S.E. (17), D.A. (22) ve M.Ç. (18) yakalandı. Olayda kullanılan pompalı tüfek de ele geçirilmiştir. 

Üç zanlı “Silahla geceleyin birden fazla kişiyle birlikte yağma" suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.


KARŞIYAKA'DA 3 TUTUKLAMA
Geçen 14 Mart'ta saat 00.30 sıralarında, Karşıyaka ilçesi 1595 Sokak'ta meydana gelen olayda, K.İ.'nin yanında durup, araçtan inen 5 kişi, kendisini darp ederek, üzerinde bulunan 4 bin lira parasını gasp etti. Şikayet üzerine herekete geçen Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları teknik çalışmalar neticesinde; yağma olayını gerçekleştirenlerin Ö.Y. (26), O.Y. (26), Y.Ö. (35), M.T. (30) ve H.D. (24) olduğunu belirledi. Zanlılardan Ö.Y., O.Y. ve Y.Ö. düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen Ö.Y., O.Y. ve Y.Ö. "Geceleyin birden fazla kişiyle birlikte yağma" suçundan tutuklandı. Diğer iki zanlı M.T. ve H.D.'nin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası