Ege Postası
Geri

Gazete dağıtıcısına çarpıp öldürdü 2,5 yıl ceza aldı, 1 gün hapıs yattı

Kırıkkale'de Zaman Gazetesi dağıtıcısı Sadettin Dumlupınar'ın (34) yaşamını yitirdiği kazayla dava sonuçlandı. Dava sonucunda hükümlü Osman U. 2 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırıldı. Denetimli Serbestlik'ten yararlanan hükümlü...
Gazete dağıtıcısına çarpıp öldürdü 2,5 yıl ceza aldı, 1 gün hapıs yattı
Haberler / Güncel
2 Ekim 2013 Çarşamba 19:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırıkkale'de Zaman Gazetesi dağıtıcısı Sadettin Dumlupınar'ın (34) yaşamını yitirdiği kazayla dava sonuçlandı. Dava sonucunda hükümlü Osman U. 2 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırıldı. Denetimli Serbestlik'ten yararlanan hükümlü 1 gün tutuklu olarak hapiste yattıktan sonra serbest bırakıldı.

Karara tepki gösteren Sadettin Dumlupar'ın babası Ömer Osman Dumlupınar, mahkeme kararına itiraz ettiğini ve Denetimli Serbestlik uygulamasının çok yanlış bir uygulama olduğunu söyledi. Bu uygulama sonucunda sokakta insanların kendi adaletini sağlamak için terör estirebileceğini ve kendisini zor frenlediğini aktaran baba Dumlupınar, "Benim oğlum ölmüş ama hükümlüsü serbest geziyor. Bu durum kanıma dokunuyor'' diyerek karara itiraz etti.

Kırıkkale'de 19 Ocak 2013 tarihinde Bağlarbaşı Mahallesi Köroğlu Caddesinde, 34 TM 4875 plakalı otomobil hatalı dönüş yaptığı sırada normal şeridinden gelen Sadettin Dumlupınar'ın idaresindeki 06 BL 4142 plakalı motosikletle çarpışması sonucu kazada ağır yaralanan Dumlupınar, boyun kırığı ve akabinde solunum ve dolaşım yetmezliği sonucu kaldırıldığı hastanede vefat etti. Dumlupınar evli ve iki çocuk babasıydı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası