Ege Postası
Geri

Gaziemir’de deprem: Başkan Şenol herkesi görevden aldı

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol genel seçimden ardından flaş bir karara imza atarak 5 başkan yardımcısı ve 21 müdürü görevden aldı. Gaziemir'de Başkan Şenol'dan şok karar
Gaziemir’de deprem: Başkan Şenol herkesi görevden aldı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Haziran 2015 Çarşamba 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GAZİEMİR Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 4 yıl önce yaptığı gibi yine tüm başkan yardımcılarını görevden aldı. Belediye'deki 21 müdürün görevlerine de rotasyon amacıyla son verdi. 2011 yılında da benzeri bir geniş kapsamlı revizyon yapan, görevden aldığı başkan yardımcılarının çoğuna yine aynı görevi veren Şenol'ın kısa süre içinde yeni görevlendirme yapması bekleniyor.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, üst düzey yönetimini dört yılda bir toptan rotasyona tutmaya başladı. 2011 Yılında başkan yardımcılarını görevden alan daha sonra çoğunu yeniden atayan, müdürlerin yerlerini değiştiren Başkan Şenol, 4 yıl sonra yine benzer karara imza attı. Aralarında siyasi başkan yardımcıları CHP'li Meclis üyesi Önder Keskin, Abdürrahim Nursoy'un da yeradığı beş başkan yardımcısı görevlerinden alındı. Görevden alınan başkan yardımcıları arasında 2011'de önce görevlerinden alınan daha sonra yeniden atanan başkan yardımcıları Mustafa Duman ve Mithat Kale de yeraldı. Beşinci başkan yardımcısı Mehmet Tuncer de görevden alındı. 

Başkan Şenol, 21 müdürü de rotasyon amaçlı olarak görevden aldı. Kısa süre içinde başkan yardımcıları ve müdürlerin çoğunun yeniden atamasının yapılacağı öğrenilirken, bazılarının ise kızağa çekilmesi bekleniyor. Son operasyonla ilgili açılama yapmayan Başkan Şenol, 2011 yılındaki kadro operasyonunda, değişimi, görevde heyecan oluşturma için yaptığını, aynı kişilerin görevlerinde uzun süre kalması durumunda memur zihniyetiyle çalışacağını, görevini alışkanlık haline getirirse verimin düşeceğini söylemişti. (Utku Bolulu/ DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası