Ege Postası
Geri

Gazilerden Güler'e destek

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde tedavi gören Güneydoğu gazisi 8 asker, CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler’e “Türk Ulusu”na vurgu yapan konuşmasından dolayı teşekkür ve destek ziyaretinde bulundu.
Gazilerden Güler'e destek
Haberler / Yerel Politika
8 Şubat 2013 Cuma 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ANKARA- TSK Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören gaziler adına Güler’i TBMM’de ziyarete gelen bir gazi, Güler’in TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı ve Türk Ulusu’na vurgu yaptığı konuşmasından dolayı kendisine teşekkür ederek, desteklerini bildirdiler.
 
“Türk Ulusu vurgunuz önemli”
 Gaziler Güler’e destek verirken “AKP’nin ülkeyi bölünmeye götürdüğü bir süreçte Türk Ulusu’nun ve yurdunun birliğinden yana yaptığınız bu konuşma çok önemlidir. Bu uğurda gazi olan arkadaşlarımızın yüreğine su serptiniz” mesajını verdi.
 
AKP hükümetinin gazilere sahip çıkmama ve onları kaderine terk etme politikalarını da eleştiren gaziler, “Başbakanın gaziler için her şeyi kolaylaştırdık ve her şeyi bedava yaptık” şeklindeki açıklamaları gerçeği yansıtmıyor. Protezlerimiz dahi SGK tarafından karşılanmıyor. Bin 200 TL maaş ile bu hayat pahalılığında kaderlerimizle baş başa bırakıldık. Türkiye’de halen 3 bin 650 gazi var. 6 Bin 250 de şehit ailesi. Gazilere sıradan sakat ve engelli muamelesi yapılması bizi incitiyor. Bize acınmasını istemiyoruz. Bizim şerefli, gururlu ve onurlu gaziler olduğumuz herkes tarafından bilinsin” diye konuştu.
 
Güler “Herkese görev düşüyor”

Güler ise yaptığı konuşmada gazilere kendisine verdikleri destek ve gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ederek, “Türk Ulusu’nun birliği ve bütünlüğünü korumak için herkese görev düşüyor. Bu görevi hepimiz layıkıyla yerine getirmeliyiz”  dedi.
 
Güler gazilerle birlikte Meclis lokantasında yemek yedikten sonra Meclis bahçesinde gazilerle sohbet etti. Gazilerin bahçedeki sohbetine sonradan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile TBMM İdare Amiri Malik Ejder Özdemir de katıldı. Gaziler CHP’lilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası