Ege Postası
Geri

“İzmir-Rize örgüt kardeşliği”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu yaptığı son toplantıda aldığı karar ile, CHP Rize İl Örgütü ile kardeş örgüt oldu.
“İzmir-Rize örgüt kardeşliği”
Haberler / Yerel Politika
7 Şubat 2013 Perşembe 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu yaptığı son toplantıda aldığı karar ile, CHP Rize İl Örgütü ile kardeş örgüt oldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Kardeş örgüt uygulaması ile Rize CHP İl Örgütü ile kardeş örgüt olacaklarını, bu sayede iki il örgütü arasında dayanışmanın artırılarak hem parti çalışmaları, hem de sosyal çalışmalarda paylaşımlar sağlanacağını belirterek, şunları söyledi.

Engin, Bu Kardeşlik Bizi Çok Heyecanlandırdı.
Artık Rize örgütümüz ile kardeş örgüt oluyoruz. Bu her alanda birlikte çalışmalarda bulunmamız, karşılıklı yardımlaşmalar içinde olmamız ve yapılacak sosyal faaliyetlerde birbirimize destek olmamız anlamına geliyor. İzmir partimizin tüm Türkiye’de en güçlü olduğu illerin başında geliyor. Bu sebeple özellikle sosyal projelerde Rize CHP il örgütümüze her türlü desteği vereceğiz. Karşılıklı olarak iki ilde de yaşayan Karadenizliler ve Egeliler ile ilgili ortak çalışmalar içinde bulunmamızda mümkün olacak. Elbette 81 ilimizde bulunan örgütlerimizin tamamı bizim kardeş örgütümüz. Ancak daha hedefe yönelik çalışmalar yapabilmek açısından Rize örgütümüzle kardeş örgüt olma kararı aldık. Bu proje örgütümüzü çok heyecanlandırdı, yapılacak çalışmaların sonrasın yeni kardeş örgütlerde belirleyebiliriz.

Aslankaya, Sol İktidar İçin İzmir’in Desteği Çok Önemli
CHP Rize İl Başkanı Mehmet Hikmet Aslankaya’da İzmir örgütü ile kardeş örgüt olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, İzmir partimizin en güçlü olduğu yer, Rize’de Başbakan’ın memleketi, Sağ partilerin iki başbakan çıkardığı il.Rize’de sol iktidarın kurulması için yaptığımız çalışmalarda, İzmir’in de desteğini almak bizim için çok önemli. Kardeş örgütümüz İzmir ile birlikte birçok çalışmada bulunacak olmamız il örgütümüzü hem heyecanlandırdı, hem de çok sevindirdi. Yönetim kurulumuzda kararımızı aldık, en kısa sürede karşılıklı ziyaretler ile kardeş örgüt uygulamamızı pratikte de uygulayacağız. İzmir il Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize gösterdikleri samimi ilgiden dolayı, kendi örgütüm adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Her iki il başkanı’ da, İzmir ve Rize il örgütü arasında önümüzdeki günlerde karşılıklı ziyaretlerin yapılacağı ve ortak çalışılacak alanların tespit edilmesi, koordinasyonun sürekli sağlanması için bir komisyon kurulacağın, ayrıca karşılıklı olarak gençlik ve kadın kollarının da ortak çalışmalara imza atacağını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası